Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ismerte olyan párost aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerte olyan párost aki nem tudnak főzni sütni? azok nem vállalnak gyereket?

Figyelt kérdés
2021. szept. 21. 10:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Én egyáltalán nem tudok főzni, sosem érdekelt.

A párom profi szakács, így nem is volt szükséges megtanulnom.

De volt olyan, hogy ő épp nem ért rá, én meg találtam egy érdekes, könnyű receptet. Az utasításokat követve az egyik fogást tökéletesen meg tudtam csinálni.

A másikat épp csak elkezdtem, amikor hazaért. Nna, ő már az ajtóban állva rávágta (illat alapján) hogy épp mi készül :D

Aztán besegített a főzésbe. Míg én szigorúan követtem a leírt receptet, ő sokkal szabadabban vágott bele - tudta, mivel lehet feljavítani, mi passzol jobban a mi ízlésünkhöz, miből mehet még egy kicsi... szóval nagyon látszott a különbség a "főzök, mert enni kell" és a "főzök, mert imádom" között.

2021. szept. 21. 12:08
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Mi köze van a főzésnek a gyerekvállaláshoz?

Vannak olyan ismerőseim akiknek van gyerekük (olyan is akinek 4 is van), nem főznek, beülnek valamelyiknek az anyjáékhoz falni, néha pedig rendelgetnek.

Rengeteg ilyet ismerek. A párom testvére is ilyen, 3 gyerekkel, feleséggel.

Én tudok sütni főzni, és a büdös életbe nem lesz gyerekem, mert utálom őket.

2021. szept. 21. 13:05
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy valaki nem tud. Olyan van csak, aki nem akar.
2021. szept. 21. 13:07
 14/20 anonim ***** válasza:
75%
Az én bátyámék is alig főznek. Konzerveket zabálgatnak, menzáznak, rendelgetnek, beülnek mekibe. A gyerek meg kövér, mint a disznó. Én szinte naponta sütök, főzök és én se akarok gyereket.
2021. szept. 21. 13:09
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Én (23L) tudok főzni, de őszintén szólva nem szeretek. Nagyon takarításmániás vagyok, szinte már-már OCD-s, így nekem a főzés igazából csak hatalmas stresszforrás mert koszos lesz tőle az edény, a tűzhely, a konyha stb... viszont pl. a kedvenc ételem a carbonara spagetti, amit csak az én általam elkészített verzióban szeretem, próbáltam rendelni, de mindenhol rosszul csinálják, így azt mindig magamnak csinálom :) meg ha páromat megakarom lepni valamivel, akkor összedobom a kedvencét, brassóit, az szerencsére nem olyan nehéz.

Néha, amikor van időnk hétvégén akkor közösen főzünk, mert programnak jó amúgy, ilyenkor mindig valami speckóbbal próbálkozunk, quasadila, hambi, házi gyros stb. Magyaros kajákat nagyon ritkán főzök.

Párom nem igazán tud, és nem is igazán akar főzni, de nem izgat. Nagyon maximalista típus, egy pici elsózástól már teljesen idegbe van, felesleges ezt erőltetni :D így általában rendelünk, vagy leugrunk ebédszünetben enni a környéken, szerencsére belvárosban sok opció van a mekin kívül. Vagy maradnak az 5perces kaják, szendvicsek, salik, ilyesmi.

Gyerek még bő 7-8 éves táv, addig bármi változhat, de kétlem hogy a gyerek életének a minősége ettől függne, hisz nem éhezne.

2021. szept. 21. 14:27
 16/20 anonim ***** válasza:
94%
Aki tud olvasni, az főzni is. A nem akarás más téma.
2021. szept. 21. 14:27
 17/20 anonim ***** válasza:
17# + egy kis ügyesség* :)
2021. szept. 21. 14:31
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerek, 2 gyerekkel. tudnának nyilván, csak nem akarnak, időpocsékolás. Én is ugyanezt gondolom, csak akkor főzök, ha van kedvem, nem muszájból, bár nincs gyerekem, nem is tervezem, de nyilván hozzátáplálás idején valamit adni kell neki, amikor meg már eszik mindegy, hogy étteremben vagy az anyja készíti-e el…
2021. szept. 21. 14:44
 19/20 anonim ***** válasza:
97%

Ennek a kérdésnek kb. annyi értelme van, mint annak, hogy aki nem tud énekelni, az kaphat jogosítványt?

Egyébként pedig a 21. században élünk. Ha nem akarsz, vagy nem tudsz (jól) főzni, a boltok polcai tele vannak konyhakész, illetve félkész ételekkel. És nem, nem csak agyonlestyánozott zacskóslevesekről beszélek, tényleg össze lehet állítani egy változatos és ízletes étrendet úgy, hogy pár perc alatt elkészíthető az egész. Igen, drágább, mint ha mindent önmaga csinálna az ember, de a piac - és az élet - már csak ilyen. Többe kerül, de cserébe több szabadidőd marad.

Aki meg fennakad azon, hogy hát milyen gáz, hogy már félkészen, meg készen vásárolja valaki az ételt, annak javaslom végiggondolásra, hogy vajon hányan sütnek otthon kenyeret? Szinte senki. Mégis tök jól elboldogulunk nap, mint nap a mások által sütött kenyérrel.

#10 "mi olyan nehéz a főzésben?"

Mi olyan nehéz a hegesztésben, tetőfedésben, autószerelésben, programozásban, szabás-varrásban, zárszerelésben, forrasztásban, videószerkesztésben, zongorázásban, stb, stb?

Mindenkinek más a könnyű, és más a nehéz. Akkor is, ha Youtube-on van róla videó. Ehhez is kell érzék és tehetség, mint bármi máshoz. Ha ezt nehéz számodra felfogni, akkor az már nem a mi problémánk. ;)

2021. szept. 21. 14:59
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Van pénzük, hogy megvegyék, készen.
2021. szept. 21. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!