Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerte olyan párost aki nem tudnak főzni sütni? azok nem
vállalnak gyereket?
Az internet világában hogy nem lehet főzni? :D egy receptet lépésről-lépésre követve bármit meg lehet csinálni.
Amúgy nem, nem ismerek ilyen párt.
2021. szept. 21. 10:51
2/20 A kérdező kommentje:
Azért biztosan léteznek ilyen páros!
Az egyik kolléganőm és a párja ilyen. Ha akarnának tudnának főzni, de nem akarnak, mindketten utálják. Simén megtehetik, hogy minden nap rendeljenek vagy étteremben egyenek, szóval egészségükre. Nincs gyerekük, de terveznek és akkor se fognak nekiállni főzni, nincs rá szükségük.
2021. szept. 21. 11:05
egyreszt nem mindenki akar szaporodni, masreszt meg ahogy az 1. is irja: egy alap levest vagy fozeleket vagy tesztat barki meg tud csinalni kb, ha muszaj.
azert 2 emberbol altalaban legalabb az egyik eljut erre a szintre.
2021. szept. 21. 11:14
Nem ismerek. Mi köze a 2 dolognak egymáshoz? A gyerek is elvan rendelt kaján.
2021. szept. 21. 11:28
Jah, a szüleim. De megoldották máshogy, nem haltunk éhen.
2021. szept. 21. 11:30
Azert nem lesz gyerek mert nem tud fozni? Wtf?Miert fugg a ketto ossze?? Miert kellene mindennap a konyhaban fozocskezni? Ha valakinek ez a hobbija az legyen a konyhaban.En no vagyok,de utalom ezert nem ks fozok,elvagyok rendelt kajan meg a 2-3percrs kajakon. A parom is amugy tudna fozni,de o is utalja, o is rendel vagy szinten 2-3percrs kajak. Lenne gyerek annak is msot ni a virslit,krumplit,tesztat ,zoldseget csak ele tudom rakni..de rendleni is lehet amugy..vagy fozetni valakinek hogy fozzon..nem mindenkinek ez az elete,hogy egesznap a konyhaban fozni,mosni…
2021. szept. 21. 11:34
Ismerek olyat ahol a férfi nem tud, a nő nem akar. Viszont elég talpraesett, tehát ha valamihez hozzáfog recept alapján, megcsinálja. Van gyerekük. Azóta sütöget időnként sütiket, meg talán főzöget is alkalmanként. De egyébként a nagyszülőknél esznek, vagy munkahely/suli, vagy rendelt kaja.
2021. szept. 21. 11:38
Hogy csak a kérdésre válaszoljak: Nem, nem ismerek :)
(Válaszok, amelyek szerintem ide kapcsolódnak és igazak, de itt úgyis lepontozás áldozata lesz, ezért csak halkan teszem hozzá:
1) a kettő nem függ össze
2) mi olyan nehéz a főzésben? Férfi vagyok és magamtól megtanultam főzni, ami nem merül ki a zsíros kenyérben, youtube tele van 10 perc alatt elkészíthető csodákkal, 15 nyelven feliratozva)
2021. szept. 21. 11:45
Az nem tud, aki nem akar.
2021. szept. 21. 11:56
Kapcsolódó kérdések: