Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüleim vennének nekem egy lakást, barátnőm viszont teljesen kivan mióta ezt megtudta. Normális ez?
Szüleimnek egy jó barátja eladná a lakását, ami bár nagyon picike (27nm) de iszonyatosan áron alul adná, hülyeség lenne kihagyni. Ezt pár év múlva duplájáéért el lehetne adni a lokáció miatt.
Úgy nézne ki, hogy az ár 80%át kifizetnék szüleim, nekem a maradék 20%-ra (kb. 5-7M ft) kéne felvennem hitelt. Oda költözni nem akarok, mert barátnőmmel már nagyon szűkös lenne, plusz van két háziállatunk is, de albiba kiadnám ami fizetné a törlesztőt.
Ergo pár év múlva lenne egy saját lakásom, amivel azt csinálnék amit akarnék.
Barátnőm teljesen kivan ezen bukva, mert eddig ugye az volt a terv, hogy közösen spórolunk önerőt és 5-6 év múlva veszünk egy közös lakást, szerinte most emiatt minden borul és kicsit azt érzem ösztönöz arra, hogy ne fogadjam ezt el. PEdig biztos vagyok benne, hogy ő is elfogadná, ha a szülei tehetősebbek lennének és egy ilyet felkínálnának...
Én 24 éves vagyok, ő 22 és 3 éve vagyunk együtt, ebből másfél éve költöztünk össze.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!