Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szüleim vennének nekem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüleim vennének nekem egy lakást, barátnőm viszont teljesen kivan mióta ezt megtudta. Normális ez?

Figyelt kérdés

Szüleimnek egy jó barátja eladná a lakását, ami bár nagyon picike (27nm) de iszonyatosan áron alul adná, hülyeség lenne kihagyni. Ezt pár év múlva duplájáéért el lehetne adni a lokáció miatt.

Úgy nézne ki, hogy az ár 80%át kifizetnék szüleim, nekem a maradék 20%-ra (kb. 5-7M ft) kéne felvennem hitelt. Oda költözni nem akarok, mert barátnőmmel már nagyon szűkös lenne, plusz van két háziállatunk is, de albiba kiadnám ami fizetné a törlesztőt.

Ergo pár év múlva lenne egy saját lakásom, amivel azt csinálnék amit akarnék.

Barátnőm teljesen kivan ezen bukva, mert eddig ugye az volt a terv, hogy közösen spórolunk önerőt és 5-6 év múlva veszünk egy közös lakást, szerinte most emiatt minden borul és kicsit azt érzem ösztönöz arra, hogy ne fogadjam ezt el. PEdig biztos vagyok benne, hogy ő is elfogadná, ha a szülei tehetősebbek lennének és egy ilyet felkínálnának...

Én 24 éves vagyok, ő 22 és 3 éve vagyunk együtt, ebből másfél éve költöztünk össze.

2021. szept. 21. 09:19
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
71%

Ha közös kasszán vagytok,akkor érthető hogy neki nem tetszik,

hisz ha szétmentek akkor az ő pénze ugrott.

Ha ezt meg tudjátok beszélni valahogy, és 5-7 év alatt ahogy terveztétek

tudjátok törleszteni a felvett hitelösszeget, akkor már

adhatjátok is el a kis pecót, és vehetitek azt,amit terveztetek.

Még mindig a lakás/ingatlan a legjobb befektetés jelenleg.

2021. szept. 21. 10:00
 12/34 anonim ***** válasza:
1%
Artanyművesnél csináltatnék neki egy pici lapátot aranyból búcsúajándékként.
2021. szept. 21. 10:16
 13/34 anonim ***** válasza:
75%

Nem üti egymást a két projekt, nem is értem.

Ne hagyd ki semmi esetre sem!

2021. szept. 21. 10:25
 14/34 anonim ***** válasza:
54%

szerintem se hagyd ki a lakast, mert ha kiadod alberletbe, akkor mindig lesz egy biztos beveteli forrasod, meg ha most hitelt is kell ra felvenni.

az is lehet, hogy a csajjal jovore mar egyutt se lesztek, kar lenne miatta elszalasztani a lehetoseget. az meg kukon rossz jel, hogy mar ilyeneken problemazik.

2021. szept. 21. 10:26
 15/34 anonim ***** válasza:
30%
Ne hagyja ki, de a csaj pénzét azért adja már vissza
2021. szept. 21. 10:37
 16/34 anonim ***** válasza:
67%
Hol van benn a csaj pénze, ha hitelre veszi, a másik felét meg a szülei?
2021. szept. 21. 10:40
 17/34 anonim ***** válasza:
62%

"eddig ugye az volt a terv, hogy közösen spórolunk önerőt "

Ha már belekezdtek a gyűjtögetésbe, nem csak a tervnél rekedtek meg, ott a csaj pénze is.

2021. szept. 21. 10:44
 18/34 anonim ***** válasza:
38%
Igen de az albérlő kifizeti a hitelt. A srác hülye lenne lemondani egy ilyen lehetőségről, főleg ha ennyi pénzzel beszállnak a szülők.
2021. szept. 21. 10:52
 19/34 anonim ***** válasza:
38%
A közösen gyűjtött önerőt azért remélem visszaadod a csajnak.
2021. szept. 21. 10:57
 20/34 anonim ***** válasza:
73%
#12: te szerencsétlen. Tudsz szöveget értelmezni, vagy csak ostoba barom módjára idehányni a frusztrációidat.
2021. szept. 21. 10:57
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!