Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit beszéltek egy nap a párotokkal,hétköznap,ha együtt-éltek?
En ugy erzem keves a kommunikacio,szerinte meg sok is..csak kivancsi vagyok mi a normlis es mi nem.
Eddig nalunk ugy volt reggel elment munkaba olyankor o ir egy sms-t,hogy beert a meloba vagy kesik.Erre reagalok. Majd 2-3 ora mulva vagy en irok,hogy mizu velem aztan rakerdek ott mizu vagy o. Aztan delutan megirjuk meg,hogy mikor vegzunk vagy kesunk.Hazaer akkor megkerdezem ,hogy telt a nap,ilyenkor o azt mondja semmi vagy leirt mar mindent.Ami szerintem nem igaz,hisz annyit beszeulnk sms-ben hogy kesett,epp van 10perc szunete meghogy mikor erkezik…azutan meg mindenki elfoglalja magat valamivel es igy telnek a napok lb..
Mivel o koakast,hogy szerinte sok a beszelgetesunk ezert megprobalok tobbet egy smst se kuldeni neki,talan akkor tobbet fog velem beszelni du…passz amugy nem tudom lehet en varok tul sokat vagy en igenylek tul sokat,maniakus vagyok? Szerintetek mi az egeszseges?Egesznap nem beszelni majd csak este atragni magunkat?Vagy egyaltalan semmit nem beszelni csak ha tenyleg van valami erdekes?Vagy az ha napkozben is es este is van beszelgetes?
En mar nem merek rairni,kerdezni se…
Semennyit, csak amit surgosen el kell donteni, vagy ha erdekes cikket kuldunk egymasnak.
Totalisan elkepzelhetetlen a napi bejelentkezes, joreggeltezes, mizuzas, cseteles, amikrol itt olvasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!