Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy van szíve írogatni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy van szíve írogatni egy másik nőnek amikor itt vagyunk együtt?

Figyelt kérdés
Ma nem akarom elkűldeni, mert messze lakik.. és én nem szeretnék rosszat okozni.. de az írkálás nem fér bele nálam.. a tükörből pillantottam meg, hogy szivecskézik egy nővel.. közben úgy csinál, minta mi sem történne.. rettentően rosszul esett, de nincs miért veszekedni nekem ennyi elég, hogy lépjek..
2021. szept. 18. 21:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
24%

Egy szivecske sok mindent jelenthet. Honnan tudod hogy nem rokona? Vagy nagyon régi barátja?

Nekem is van olyan fiú barátom akinek simán küldök szívecskét, párom is ismeri és egyáltalán nem zavarja.

2021. szept. 18. 21:54
 2/19 A kérdező kommentje:
Amikor fürödni ment bele is néztem a telójába és törölte onnan. Az utolsó üzenete egy baráttal volt. Ügyesen palástolja..ennyi
2021. szept. 18. 22:00
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom. Gerinctelen, és 1000%, hogy "valami volt" (vagy lesz) a "Szívecskéssel".

Remélem azért ezek után legalább elmondod neki, hogy amiatt maradhat éjszakára, mert megszántad és nem dobod ki este 10kor. Egyébként ennyi, és ne érjen hozzád, reggel mehet isten hírével haza vagy Szívecskéhez.

2021. szept. 18. 22:04
 4/19 A kérdező kommentje:
Nagyon fájdalmas ez így. Szerintem nem fogok magyarázkodni.. csak elkűldöm és kész..
2021. szept. 18. 22:07
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Jobb, hogy most derült ez ki. Egy ismerősöm férje az esküvői vacsora / lakodalom közben próbálkozott be a lány egyik barátnőjénél.

Alig másfél évvel később elváltak, mert a fickó összejött egy idősebb, gazdag nővel. Ezután mondta el a barátnő a lánynak, hogy egyébként még ez a sztori is volt...

Vannak teljesen gátlástalan alakok, az ilyenek jobb, ha hamar mennek a levesbe, még ha fáj is:(

Koccintok veled így virtuálisan, és fel a fejjel!

2021. szept. 18. 22:12
 6/19 A kérdező kommentje:

Nagy pofára esés ez így. Képes a szemembe hazudni, hogy mennyire szeret.. eddig nem volt még ilyen az életemben, mármint ilyen szívtelen ember!

Legszívesebben fejbevágnám és üvöltözve kihajítanám, de ezt se érdemli meg..

2021. szept. 18. 22:19
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Csodállak az önuralmadért, én biztos, hogy kiakadtam volna, és nem tudnám ennyire hideg méltósággal kezelni. Te vagy a kemény, nem a Metallica. 👍

Hamarabb túl leszel rajta, mint hinnéd: amennyire pocsék most, legalább annyit segít majd a dühöd és a csalódottságod a továbblépésben. Nem érdemel többet egy vállrándításnál, aki azt hiszi, bárkit használhat és kihasználhat - érzelmileg is.

2021. szept. 18. 22:30
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi van mostanában a pasikkal? Állandóan rínak, hogy jaj nincs nő, aztán ha meg van másokkal írkálnak. Menjen ilyen a francba és haljon meg egyedül.
2021. szept. 18. 22:41
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól olvasom ki a leírásodból, akkor lényegében éppen udvarol egy másik nőnek! Itt már csak idő kérdése, hogy lelép vagy félrelép, ha már nem tette meg.
2021. szept. 18. 22:45
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Na mi lett? Remelem elkuldted!
2021. szept. 18. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!