Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan kér meg rá a párom,hogy ne önkielégítsek ha együtt élünk?
Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy összeköltöztünk és megkért rá,hogy ne végezzek önkielégítést inkább vele szeretkezzek. Ez így rendben is lenne. De ő 2 hetente egész hétköznap este 22:00 óra körül kerül ágyba és akkor már én inkább az alvást választanom,mivel reggel 6 kor már ébresztő és szeretném magam kialudni. Nem bírom az önmegtartóztatást.2021. szept. 16. 14:08
3/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem jogos. Semmi köze hozzá.
4/17 anonim válasza:
Nem jogos.
Ha kevesli a szexet, akkor délután, este vagy egyéb időben keressetek rá alkalmat.
Ha nem kevesli, akkor meg végképp semmi oka ilyet kérni.
6/17 anonim válasza:
Szerintem meg választhat:
Ő csinálja normálisan vagy ha nem tudja
Hagyja, hogy te csináld magadnak
De választhatja azt is, hogy keresel valakit, aki helyetted kielégít.
Hűséges embernek tartom magam, de ha valaki lecseszne, hogy maszturbálok a párkapcsolatban, azonnal felöltöznék és elmennék dugni valakihez. Ha nem jó a jó, legyen jó a rossz.
7/17 anonim válasza:
Kérni bármit lehet. Joga van kérni, hogy ne maszturbálj. De neked ugyanolyan jogod van erre nemet mondani.
8/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a megerősítő válaszokat!
2021. szept. 16. 14:46
9/17 anonim válasza:
Ez egy olyan kérdés, amit meg lehet beszélni.
10/17 anonim válasza:
"Hűséges embernek tartom magam, de ha valaki lecseszne, hogy maszturbálok a párkapcsolatban, azonnal felöltöznék és elmennék dugni valakihez"
Nem inkább szakítanál, mert őrült aki ilyet kér?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!