Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok tanácsot adni? A párommal /43-45 évesek/ kb 5 hónapja vagyunk együtt, bár elég ritkán tudunk találkozni, ő a kapcsoltunk előtt gyakran végzett önkielégítést, mivel évek óta nincs senkije, nagyon sokat dolgozik.
Az előző már leírta a lényeget amit tenni kell.
De nem értem: ha nem merevedik meg neki az impotencia, akkor beléd hatolni sem tud, nyilván nem is tud így elélvezni, nemhogy nehezen de sehogy.
Én is gégeztem önkielégítést amíg nem volt partnerem. Amikor jött egy partner nem volt ilyen probléma. Ennek nem sok köze van az impotenciához, sőt szerintem aki sosem elégíti ki magát annak lehetnek problémák a kezdeti időben.
Ha nem szevi probléma akkor az orvos ír fel viagrát és az átsegíti a kezdeti nehézségeken, amit aztán el is hagyhat.
A másik kérdés hogy korábban nem voltak-e gondjai a merevedéssel. Mert elképzelhető hogy mindig is ilyen volt.
Nem feltétlenül impotencia. Ha nagyon rágörcsöl a dologra akkor is lehetnek szexuális diszfunkciók. (huszonéves korosztály, exem pl attól parázott, hogy felkoppint így dupla védekezés mellett sem volt képes csak ritkán elélvezni)
Ha a szervi probléma kizárható akkor magában kell a dolgokat tisztáznia, esetleg szakembert keresni aki segít feloldani a gátlásokat. Kitartás kérdező, sajnos a férfiak nehéz esetek főleg, ha a kicsi énjük vagy a lelkük a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!