Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól nem lesz egy fiú meleg hogy közösen kiveri egy másik fiúval, igaz?
Figyelt kérdés
Nem egymásnak, csak egyszerre2020. okt. 4. 22:34
1/22 anonim válasza:
De sajnos innen már nincs visszaút ez van ezzel kell leélni az életeteket idővel összekell költözzetek és megtanulni kicsit gondolkodni basszus az ilyenek miatt tart itt a társadalom ez nem betegség vagy hasonló nemis értem az ilyen gondolkodásmódú személyeket kivertétek és akkor mivan és ha egymásnak? Még bi sem lesztek jólenne tisztában lenni a fogalmakkal
2/22 anonim válasza:
Szerintem de. Hiszen szexuális jellegű dolgot hetero ember nem csinál vele azonos neművel. Amikor mégis csak csinál, akkor nem hetero, hanem homo vagy bi.
3/22 anonim válasza:
Dehogy. mi általánosba együtt vertük. 9 srác. Csak én lettem bi tudtommal. :)
4/22 anonim válasza:
Meleg nem, de biszex igen - pontosabban az nem leszel, hanem már az vagy 😂 Egy 100% heterot k.vára nem érdekli hogy más pasi hogy veri magának.
5/22 anonim válasza:
Szerintem kora serdülö korban elég gyakori és nem akadálya a normális fejlödésnek.
6/22 anonim válasza:
Ne cseréljük fel: nem attól vagy meleg, ha kivered egy másik fiúval, hanem azért vered ki egy másik fiúval, mert meleg vagy.
7/22 anonim válasza:
Valamennyi biszexualitás biztos van bennetek, még ha csak egy minimális is. Mi soha nem bírtuk ki hogy ne nyúljunk a másik farkához közben, egy idő után pedig egyre jobban érdekel milyen megfogni a másikét.
8/22 anonim válasza:
Dehogy leszel meleg, koleszba, táborba mi vertük ki együtt, még egymásnak is 5-6 srác, közülük is csak én vagyok biszex.
A fiatalok körébe gyakori a közös verések ha nem is egymásnak, csak csoportosan, főleg koleszba, ha fasza srácokkal kerülsz egybe. 😉
18f
9/22 anonim válasza:
De bizony, az már egy fokozata a bi-ségnek.
10/22 anonim válasza:
Csak akkor vagy bi, ha mindez kulon izgat es stirolod a masik srac farkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!