Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Attól nem lesz egy fiú meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól nem lesz egy fiú meleg hogy közösen kiveri egy másik fiúval, igaz?

Figyelt kérdés
Nem egymásnak, csak egyszerre

2020. okt. 4. 22:34
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
52%
De sajnos innen már nincs visszaút ez van ezzel kell leélni az életeteket idővel összekell költözzetek és megtanulni kicsit gondolkodni basszus az ilyenek miatt tart itt a társadalom ez nem betegség vagy hasonló nemis értem az ilyen gondolkodásmódú személyeket kivertétek és akkor mivan és ha egymásnak? Még bi sem lesztek jólenne tisztában lenni a fogalmakkal
2020. okt. 4. 22:37
 2/22 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem de. Hiszen szexuális jellegű dolgot hetero ember nem csinál vele azonos neművel. Amikor mégis csak csinál, akkor nem hetero, hanem homo vagy bi.
2020. okt. 4. 22:45
 3/22 anonim ***** válasza:
94%
Dehogy. mi általánosba együtt vertük. 9 srác. Csak én lettem bi tudtommal. :)
2020. okt. 4. 23:12
 4/22 anonim ***** válasza:
49%
Meleg nem, de biszex igen - pontosabban az nem leszel, hanem már az vagy 😂 Egy 100% heterot k.vára nem érdekli hogy más pasi hogy veri magának.
2020. okt. 4. 23:15
 5/22 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem kora serdülö korban elég gyakori és nem akadálya a normális fejlödésnek.
2020. okt. 4. 23:42
 6/22 anonim ***** válasza:
62%
Ne cseréljük fel: nem attól vagy meleg, ha kivered egy másik fiúval, hanem azért vered ki egy másik fiúval, mert meleg vagy.
2020. okt. 5. 00:43
 7/22 anonim ***** válasza:
84%
Valamennyi biszexualitás biztos van bennetek, még ha csak egy minimális is. Mi soha nem bírtuk ki hogy ne nyúljunk a másik farkához közben, egy idő után pedig egyre jobban érdekel milyen megfogni a másikét.
2020. okt. 5. 03:07
 8/22 anonim ***** válasza:
80%

Dehogy leszel meleg, koleszba, táborba mi vertük ki együtt, még egymásnak is 5-6 srác, közülük is csak én vagyok biszex.

A fiatalok körébe gyakori a közös verések ha nem is egymásnak, csak csoportosan, főleg koleszba, ha fasza srácokkal kerülsz egybe. 😉

18f

2020. okt. 5. 05:54
 9/22 anonim ***** válasza:
48%
De bizony, az már egy fokozata a bi-ségnek.
2020. okt. 5. 06:05
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor vagy bi, ha mindez kulon izgat es stirolod a masik srac farkat.
2020. okt. 5. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!