Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól nem lesz egy fiú meleg hogy közösen kiveri egy másik fiúval, igaz?
Figyelt kérdés
Nem egymásnak, csak egyszerre2020. okt. 4. 22:34
21/22 anonim válasza:
Volt osztálytársam a kollégista szobatársaival egymás mellett feküdve egy ágyon rángatta ki az apatejet a pucából. Ezt akkoriban eszméletlen furcsának találtam, hisz nem voltak buzák (valakinek már felesége is van), de egyre jobban elfogadom, hogy vannak ilyen elcsépelt emberek, akiknek semmi sem szent. Például az, hogy az önkielégítés nem általában, hanem MINDIG a magánszféra része volt. Én nem vagyok kiváncsi arra, hogy a másik ember mire izgul és azt se szeretném, hogy más nézze, ha Én motyizok, vagy tolok egy nőt.
22/22 sandrisbp válasza:
Ne érezz bűntudatot. Ha tudsz angolul, és érdekel az ilyesmi, nézelődj és olvass picit ezen a web-oldalon, ez el fogja talán oszlatni a bűntudattod meg a félelmeid, hogy ettől bemelegedsz. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!