Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan kér meg rá a párom,hog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan kér meg rá a párom,hogy ne önkielégítsek ha együtt élünk?

Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy összeköltöztünk és megkért rá,hogy ne végezzek önkielégítést inkább vele szeretkezzek. Ez így rendben is lenne. De ő 2 hetente egész hétköznap este 22:00 óra körül kerül ágyba és akkor már én inkább az alvást választanom,mivel reggel 6 kor már ébresztő és szeretném magam kialudni. Nem bírom az önmegtartóztatást.

2021. szept. 16. 14:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%

roviden:

ha a szex rovasara megy es emiatt nem kivanod vele annyiszor - jogos

egyeb esetekben - nem jogos

de amugy ezt nem teljesen ertem, minden 2. heten este 10 ig dolgozik majdnem? es?? azert az nem olyan keso, hogy ne lehetne egy-egy napon szexelni estenkent, amugyis ott van meg a hetvege is. napkozben nincs egy kis kozos idotol egyutt?

2021. szept. 16. 14:55
 12/17 anonim ***** válasza:
61%

Nem. Meg kell tanulnia a leckét. Nyíltan megmondanám neki, hogy ha te nem tudsz rendesen megdugni és én sem csináltatok magamnak, akkor most inkább dobbantok itthonról szórakozni egy kicsit mással.

Más kérdés, hogy valószínűleg a városban mászkálnék és azon gondolkodnék, hogy miért kötöttem ki egy ilyen önbizalomhiányos gyökér mellett.

2021. szept. 16. 15:19
 13/17 anonim ***** válasza:
Csináltatok = csinálhatom
2021. szept. 16. 15:20
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
CSinaljatok korabban. Ha problemaja a muszak beosztasaval, akkor azt o oldja meg, keressen masik munkahelyet. Azert en rakerdeznek, hogy megis hogyan gondolta, hogy o ebbe beleszolhat, hogy mikor nyulsz magadhoz? Huzd meg gyorsan a hataraid, mert ebbol baj lesz.
2021. szept. 16. 15:34
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"Nem. Meg kell tanulnia a leckét. Nyíltan megmondanám neki, hogy ha te nem tudsz rendesen megdugni és én sem csináltatok magamnak, akkor most inkább dobbantok itthonról szórakozni egy kicsit mással."

Ilyen ember nem tanul. Na meg nem is az anyja vagyok, tanítsa meg őt más, ha akarja. Meg ez az egész olyan gyerekes.

2021. szept. 16. 15:45
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem előttem csinálja, amiről nem tudok az nem fáj...

Mással ne csináljon semmit, az érdekel.

2021. szept. 16. 15:49
 17/17 anonim ***** válasza:

Nalunk amikor a parom(ferfi) gyakran onkielegitett szexelni nem volt ereje..vagyis ok ravette magat vagy nekem nem szolt es hiaba tornaztattam a szam ,jarhatott a kezem o nem lott el..nekem megtepkedte az onertekelesem.. nagyon sokara arulta csak el,hogy o magahoz nyult hetekkel,honapokkal kesobb addig en meg rogytam ossze magamban,hogy erte se vagyok kepes?kielegiteni ot? Plusz nekem nagy igenyem van,tehat itt mindennap van szex vagy ravetem magam mashogy…es biztatom hogy vonjon be fantaziajaba szoval mindenfele jatekot is bevetek nala…

Szoval miota alig nyul magahoz azota erdekes tud teljesiteni .. azelott kb 10bol 3x sokerult neki.Engem mint not iszonyatosan zavart…lehet mast nem erdkelne passsz..de potn par napja hizta fel higy o szertne masztizni sokat,tobbet es nem erdkli ha nem fog tudni teljesiteni..neki nem kell ellonie…jah csak az is gaz,hogy szexelunk es hirtelen lelankad neki,mert ha epp most verte ki egy oraja amirol nem tudok en meg magamat okolom.De akkor meg lecsesz hogy legyen annyi onertekelesem es ne vegyem magamra ..szoval bar lehet onkielgiteni de csak annyira,hogy ne menjen a kapcsolat rovasara…ha alig szexeltek ertheto hogy csinalod.nok meg annyit csinljak amennyit akanrak ok ugyis tudnak teljesiteni..

2021. szept. 20. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!