Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit beszéltek egy nap a párotokkal,hétköznap,ha együtt-éltek?
En ugy erzem keves a kommunikacio,szerinte meg sok is..csak kivancsi vagyok mi a normlis es mi nem.
Eddig nalunk ugy volt reggel elment munkaba olyankor o ir egy sms-t,hogy beert a meloba vagy kesik.Erre reagalok. Majd 2-3 ora mulva vagy en irok,hogy mizu velem aztan rakerdek ott mizu vagy o. Aztan delutan megirjuk meg,hogy mikor vegzunk vagy kesunk.Hazaer akkor megkerdezem ,hogy telt a nap,ilyenkor o azt mondja semmi vagy leirt mar mindent.Ami szerintem nem igaz,hisz annyit beszeulnk sms-ben hogy kesett,epp van 10perc szunete meghogy mikor erkezik…azutan meg mindenki elfoglalja magat valamivel es igy telnek a napok lb..
Mivel o koakast,hogy szerinte sok a beszelgetesunk ezert megprobalok tobbet egy smst se kuldeni neki,talan akkor tobbet fog velem beszelni du…passz amugy nem tudom lehet en varok tul sokat vagy en igenylek tul sokat,maniakus vagyok? Szerintetek mi az egeszseges?Egesznap nem beszelni majd csak este atragni magunkat?Vagy egyaltalan semmit nem beszelni csak ha tenyleg van valami erdekes?Vagy az ha napkozben is es este is van beszelgetes?
En mar nem merek rairni,kerdezni se…
Amúgy miért sms-eszel vele, mikor ott van a messenger,
sokkal színesebben tudod kifejezni magad, és olcsóbb.
Az én férjem meghülyülne ha ennyit írogatnék neki.. :-)
Nagyritkán ráírok ha adódik valami, és fordítva.
Esetleg ha valami érdekeset látok,küldök fotót,
de mivel tudom hogy dolgozik,ritkán várok választ.
Egyszer kétszer már én is mondtam neki,hogy jó lenne ha
küldene valamit hébe-hóba, hogy gondol rám,szeret..
De hát pasi, meg olyan a melója, hogy leköti,
nem tud másfelé figyelni.
Mindketten írunk ha beértünk, nekem ez fontos, mert az egyik szülőm szívrohamban hunyt el, teljesen váratlanul és vártam haza munkából gyerekként... ezért én leszögeztem párommal az elején, hogy nekem a beértem / indulok haza üzenetek fontosak.
Ezen kívül napközben max 1-1 mondat, nálunk általában mindig ő szokott előbb írni, mert az ő munkaköre írásos (emailezik/chatel), én pedig hívásozok is, így én kevesebbet vagyok fent fb-on. De kivétel nélkül minden nap szokott írni a nap felénél kb, hogy mi a helyzet, mit ebédeltem, ilyesmi. Ha történik vmi fontos (pl múltkor ajánlottak nekem egy magasabb pozit cégen belül) azt meg leírom 1-2 mondatban, aztán otthon átbeszéljük bővebben :)
23L, 3 éves kapcsolat, másfél éve élünk együtt
Ha valami érdekes történt, megírjuk egymásnak, ha jó videót vagy cikket találtunk, elküldjük egymásnak, de amúgy miről kéne beszélgetni nap közben? "Most elmentem kávét főzni." "Most idejött a Marcsi hogy csináljam már meg ezt is helyette"..?
Otthon meg dumálunk arról ami épp eszünkbe jut, de van hogy csak leülünk egymás mellé játszani vagy ilyesmi. Nincs dezignált "beszélgetőidő" amikor kivesézzük a napot.
Ha valamiről beszélni akarsz vele, akkor beszélj hozzá, azt azért nem hiszem, hogy ne válaszolna.
Sokan ugy irtak mintha zaklatnam ot sms-el naponta.Pedig tisztan leirtam,hogy o ir nekem sms-t reggel, delutan altaban en irok valamit,de van hogy azt is o küldi nekem elsokent.Majd hazafele vagy en vagy o ir,hogy “ma 9ig ezt csinalok jovok este,szia”. Azert ez nem tudom miert zaklatas es a masik nyaggatasa?Es pont erre irtam,hogy megis ugy allitja be,hogy egesznap beszeltunk es ,hogy en elszamoltatom ot,ha delutan rakerdezek milyen napja volt.
Ezert kerdeztem,hogy nalatok ez hogy mukodik?
A mizu uzenet meg nem igy tortenik csak leroviditettem itt es nem kérdezem meg mindennap hogy mizu? Kb egyszer irtam amugy ilyet eletmben neki,de azt se csak igy onmagaban,mert szeritnem is gaz,o szokta am igy kuldeni nekem…
De tegnap megis o irt nekem vagy 6x nem is ertettem,en semmit nem kerdeztem vagy irtam neki…holott o mondta ,hogy neki ez sok…en probalom nullara redukalni,hogy ne erezze erdekel mit csinal,nem akarom hogy elszanoltatva erezze magat..ha neki ez igy jo,hogy nem beszelunk semmit legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!