Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz ez, hogy nem vagyok képes pasit fogni?
Ha egy nö nem tudja megfogni magának egy legegyszerubb, legrondább pasit sem, még az is félrejár mellette, akkor senkit nem fog tudni megfogni?
Nem vagyok frigid, szeretem a szexet, odafigyelek hogy a partnerem kieleguljön, megsem érzem azt, hogy olyan nagy sikert arattam vlna egyik kapcsolatomban sem , hogy a soros pasim törte volna magat kulönösebben értem.
Arra gondolok, hogy nem vagyok erre képes, hogy megfogjak egy pasit
Hiaba vagyok nöies, kedves....
Van aki fiatallal csalt, volt aki öregasszonnyal de más jobb volt mindig...
Nagy valószínűséggel mellé fogtál a férfiakkal. Én azt gondolom, hogy van olyan férfi, aki szeretne megállapodni egy nő mellett és nem állandóan mást keresni. Vannak olyanok, akik családalapításon gondolkodnak és otthont szeretnének maguknak.
Könnyelmű férfiak és nők is könnyen jönnek egy kapcsolatba és könnyen is mennek tovább, mert az érzelmi világok gyenge lábakon áll. Sajnos, a fiatalok többsége otthon is ezt látja ma, ezért számukra ez már egy elfogadott hozzáállás.
45 eves vagyok már.
En csak könnyelmu ferfiakat latok es most már latom, hogy a nök is azok, akik öket körbe veszik
Mit vársz 45 évesen? Neked ilyenkor már leáldozott, a férfiaknak meg ilyenkor jön be az élet.
Volt rá harminc éved, hogy találj valakit.
A bánásmódon, és a hozzáálláson is sok múlik.
Ez a mondat sok mindent elárul:
“ Ha egy nö nem tudja megfogni magának egy legegyszerubb, legrondább pasit sem”
Ez vajon így zajlik, hogy “hmm ezt a ronda pasit megpróbálom megfogni”?!
Én biztos nem így keresnék nőt, hogy keresek egy rondát, egy “egyszerűt”…. akkor ezek szerint megfogni akarnám, nem pedig a személyt szeretni. Ha valakit szeretek, vagy szerettem valaha, arról nem beszélek így utólag sem, hogy milyen ronda.
Ne add fel!
45 vagyok, a vőlegényem 42. 2,5 éve ismerkedtünk meg. És szuper jól működik. Ki kell várni, míg befut az, aki a Te embered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!