Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugy erzem megfulladok,nem birom,mi a megoldas?

Figyelt kérdés

Az elmult evekben sokat veszekedtunk a parom eleg hirtelen haragu,eleg aggressziv termeszet.A kapcsolat elejen nagyon tavolsagtarto volt es sokszor mondta le a talalkozasokat.Ez elinditott akkor egy gyanakvast bennem,igy volt ha hirtelen azt mondta hogy beazott vagy minden heten lebetegedett akkor ketkedve fogadtam el.Majd az ido mulasaval o egyre tobbet volt velem mig kesobb osszekoltoztunk.

Osszekoltozes utan meg mindig gyakran volt hideg es hirtelen,sokat beszeltem vele probaltam megoldani.Sokszor ha az erzeseimrol beszeltem le lettem orditva.

A lenyeg,hogy igy eljutottunk tegnapra ahol o mindennek elhordott es olyan dolgokat allitott amik az elmult egy evben egyaltalan nem alljak meg a helyuket.Pl ezt a kapcsolat eleji dolgot,hogy en sosem hiszek neki.Ami tulzas es nyilvan nem igaz allotas.Miota egyutt elunk nem kerdojeleztem meg semmit.Azt is mondta o ellenorizve erzi magat,en harpia vagyok stb.Ez sincs igy hiszen alig beszelgetunk barmirol is,par hete felhoztam ezt neki,hogy tobbet kommuniklhatnank es ugy erzem vannak titkai felem,mert nem beszel joforman semmirol.Gondolom ezt ezert kaptam,hogy harpia vagyok.Igazabol hiaba mondtam el a valosagot,hiaba beszeltem meg se hallotta unorito stilusban kiabalt velem ahogy szokta,utcasarkinak nevezett,takrodjak es a tobbi.Teljesen osszetortem ott,foleg hogy az emilt hetekben o nagyon azt mutatta hogy ragaszkodik hozzam,szeret.Sokat bujt es romantikusabb volt mint valaha.Eindultam hogy elmegyek,akkor meg azert ekezett hogy az en dontesem es elmenekulok a problematol..visszafordultam ,de ugyanugy csak kiabalta ram azokat a dolgokat amiket mondjuk egesz kapcsolt alatt 2x hibaztam,de mellette 20x jol csinaltam,hogy o makacsul azert is ugy tekint ram ,mint aki ilyen vagy olyan…annyira bantott annyira tehetetlen voltam mert barmit szoltam letamadott es nem hitte el,hogy legvegul magamban ugy ereztem semmi nem erdekel mar,tenyleg soha nem szabad tole kerdezni,erdeklodni mert az ofejeben az ugy van hogy akkor szamonkerem,az o fejeben nem erdekel semmi es a tobbi.Azota is csak nezek magam ele gorcsben a gyomrom es nem ertem,hogy lehet valaki ilyen?

Tehetetlen vagyok ,mert makacs es az eszervek ellenere is hajtja,hogy en iylen vagyok vagy olyan meg ha semmi sem indokolja..nem tudom mit lehet ezzel kezdeni,ugy erzem vege az egesznek.

2021. szept. 19. 08:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég kérdező! Mi a fészkes fenéért hagyod magad így megalázni? Ennyire kevésre tartod magad?! Ebben a kapcsolatban sem tisztelet, sem szeretet nincsen. Használnak, te pedig ezt hagyod. Nálam az első ilyen mondat után kint találta volna magát az ajtó előtt egy ilyen férfi. Én döntik, hogy kivel kívánom összekötni az életemet. Ilyen biztosan nem férne bele.
2021. szept. 19. 09:02
 12/21 anonim ***** válasza:
78%

"De o soha nem mondana ,hogy figyelj legyen vege mert nem szeretek vagy mert ez van"

Miért tőle várod, hogy szakítson? Itt van a kutya elásva. :)

2021. szept. 19. 09:04
 13/21 anonim ***** válasza:
63%
Már elev nem kellet volna összejönni vele. Voltak jelek, konkrétan akkor se tartott semmire, de te csak rámásztál.
2021. szept. 19. 09:04
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Traumás kötődés, keress rá youtube.
2021. szept. 19. 09:06
 15/21 anonim ***** válasza:
79%
A diagnosztizálást hagyjuk meg a szakembereknek, mert fel információk alapján nagyon félrevisz!
2021. szept. 19. 10:44
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ti nem illetek egymáshoz, nagyon nem vagytok egy hullámhosszon. Kár lenne ezt erőltetni, úgy gondolom.
2021. szept. 19. 11:50
 17/21 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.Traumas kotodesrol meg sohasem hallottam,rakerestem es sajnos lehet benne igazsag :( szornyu gyerekkorom volt es azutan is sok dologgal kellett egyedul megkuzdenem. Nem tudom mi a megoldas,hol van a kiut.Nagyon nem birok kilepni pedig minden porcikam azt uvolti,hogy lepjek ki.Raadasul nincs is fuggoviszony tehat en nyujtok tobbet es en vagyok stabilabb labakon.Nem tudom miert nem birom kimondani en,hogy vege.De nem ertem azt se miert kapom ezt tole,nem ezt mutatta sokkal masabb volt a kapcsolat elejen a jelleme. Azt erzem keptelen vagyok ezzel megbirkozni,de ugy erzem a paszichologusom se tud segiteni semmit ezen..
2021. szept. 19. 16:23
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha van pszichológusod mond el neki. Ha nem tud segíteni keress másikat.
2021. szept. 19. 18:15
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Dilisnek tűnik a gyerek, jobbat érdemelsz. Kár minden percért, amit rá vesztegetsz. Sajnos ez a véleményem.
2021. szept. 19. 19:17
 20/21 anonim ***** válasza:
48%
Séma terápiát javaslok. Olyan kolóniákat szakpszichologust kétes fel, aki ezzel a módszerrel dolgozik.
2021. szept. 19. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!