Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megfulladok csókolózás közben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfulladok csókolózás közben? Miért lehet ez? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben csók közben, nem kapok levegőt. Egyszerűen csak azt érzem, hogy megfulladok. Néha az oldalam is nagyon szúr, de az nem mindig. Nagyon megijedtem... Kérlek segítsetek. Köszönöm.
2010. dec. 14. 17:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
tanulj meg orron keresztül lélegezni...
2010. dec. 14. 17:54
 2/11 anonim ***** válasza:
Na ne fárassz az előző kérdést is te írtad!!!Get a life
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem tudsz az orrodon levegőt venni? Nem vagy megfázva vagy hasonló?
 4/11 anonim ***** válasza:
2010. dec. 14. 17:59
 5/11 anonim ***** válasza:
Vehetsz szájon is levegőt miis úgycsináljuk nemzavarja egyikünket se és jobb is mint orron :)
2010. dec. 14. 21:18
 6/11 anonim ***** válasza:
Minek válaszoltok nem látjátok ,hogy szívat csak ilyennek életében nem volt csaja s erre veri nézzétek már be is linkelték az előző kérdést....esküszöm ennyire sötétek vagytok..o.O
2010. dec. 14. 22:35
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát... nem szívatok senkit sem... És nagyon köszönöm a hasznos válaszokat. A belinkelt kérdést nem én írtam. Amúgy lány vagyok, de nem gáz...
2010. dec. 15. 16:55
 8/11 anonim ***** válasza:
A belinkelt kérdést a barátod írta!
2011. jan. 11. 18:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Menj el fül-orr gégészetre, ha nem kapsz levegőt az orrodon. Ha kapsz, akkor meg vegyél levegőt:D vagy sunyiba a szádon is lehet smaci közben:D
2011. jan. 11. 20:10
 10/11 anonim válasza:
Tanuld meg felszívni a levegőt a barátod tüdejéből, de ha nem jön össze, akkor az orroddal is próbálkozhatsz...
2011. jan. 11. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!