Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben keressem én?

Figyelt kérdés
A barátommal mikor legutóbb találkoztunk volt egy kis félreértésünk. Ő azt hitte, hogy én emiatt haragszom, pedig ez nem így volt. Hiába mondtam el neki, hogy félreértettük egymást, de mondtam, hogy az a lényeg, hogy tisztáztuk és rendben van. Ő viszont egész nap ezen agyalt és magyarázkodott nekem. A magyarázkodás olyan "jól" sikerült, hogy akaratlanul ugyan, de engem teljesen megalázott néhány kijelentésével. Azóta egyre jobban fáj és azt hiszem beszélnem kellene vele, viszont nagyon makacs és érzem, hogy magára venné. De sajnos tényleg nagyon megbántott. Tegnap csak pár szót reagáltam arra amit mondott. Ma pedig abszolút nem is keresett. Rossz kedvem van és szomorú vagyok. Tudom, hogy meg kéne beszélnem vele, de attól tartok hisztinek érezné. De most semmi kedvem sincs csak úgy eltelefonálgatni vagy csetelni vele. Várjak?

2021. szept. 18. 18:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem szeretem az ilyen kérdésekben , hogy hiànyzik a pre, mikor ràkèrdezunk az esetek 99%ban ez nem derül ki, pedig innen lehetne következtetni, hogy mennyire komoly a tèma.

Illetve a feszültségét kivàltó ők is hiányzik , így nem derül ki kinek van igaza , joggal agyal a pasid, hogy mit vàrhatsz, meg ilyenek.

Mi volt a kèrdès?

Ja,ha fontos neked ,ő és a kapcsolatod akkor ne vàrj.

Ha nem fontos akkor dobj fel egy èrmet , ha fej írj rá , ha írás akkor vàrj

2021. szept. 18. 18:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz vagy nem mersz vele kommunikálni az nem jó jel.
2021. szept. 19. 00:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem mindegy először is, mi volt a probléma.

Másodszor, ha nekem valaki fontos, beledöglök lelkileg, mikor nem tudom vele normálisan megbeszélni a dolgokat. Szóval, ha jelent neked valamit a barátod, akkor nyugodtan keresheted ezügyben, nyilván nem fog leesni az ujjadról a gyűrű.

2021. szept. 19. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!