Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha rosszul esett vmi, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rosszul esett vmi, vagy megsértett a párom, és ezt jelzem akkor miért neki áll feljebb és várja hogy én "pitizzem", én keressem őt, más esetben meg áldozatnak állítva be magát?

Figyelt kérdés

Piti dolgon vesztünk össze.

Féltékennyé akart tenni de elég bunkóra sikerült és így hirtelem felindulásomban azonnal vissza is adtam neki.

Amin berágott.

Aztan rá is kérdeztem hogy amúgy miert csinálta ezt velem. Nem adott választ.

És most ott tartunk, hogy még ő van megsértődve ffi létére..., nem keres nem hív, azt várja hogy majd én fogom(amugy alapvetően állansoan ír hív).

Majdnem írtam is neki hogy ne legyunk már gyerekesek valojában semmi baj nincs amugy is piti jelentéktelen dologbol lett ez az egész, csak épp észbe kaptam, hogy szerintem pont nem nekem kéne ráírni meg békülni, elvégre eleve ő sértett meg.

Sok hasonlo is van.

Komolyan mintha forditva lennének a szerepek es ő lenne a picsogós kislány.

És 35 éves és kinézetre is férfias felnőtt, sőt semmiféle bi hajlama sincs, imádja a nőket, és mégis egy hisztis p.csa.

És nem is érdekli hogy nekem fájdalmat okoz hogy úgy erzem nem számítok beszol betámad, aztán le is ejt.

Ebben az esetben ti várnátok esetleg napokat mire kegyeskedik írni vmit?

Vagy mit tegyek?

Vagy hogyan előzhetném ezeket meg hogy ne a dedóban legyünk eleve? Hogy provokál, aztán lecsapom a magas labdát, aztán hisztizik.

Amugy

#férfi picsogás
2021. máj. 27. 19:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez játszmázás. Azt valószínűsítem, hogy a családjából hozzta a mintát.

Ennek akkor tudod elejét venni, ha nem mész bele a játékba. Eleve nyílt lapokkal játszol, azzal nem tud mit kezdeni.

2021. máj. 27. 20:08
 2/18 A kérdező kommentje:

Szoval irsz akkor legyszi példát?

A kiindulopont:

Direkt szándékkal provokál féltekennyé akarna tenni (gondolom hízelegne az egójának)

Es ezután én hogyan reagáljak?

De ugy hogy örökre el is felejtse az ilyen jatszmáit velem?

2021. máj. 27. 20:20
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor megmondhatod neki, hogy "Szívem, rovábbra is szeretlek, ha neked viszont valóban tetszik a másik, akkor el fogom fogadni a döntésed és elengedlek. Ha viszont nem jelent neked ő semmit akkor én viszont érdemlek annyit, hogy ne hergelj ilyen kicsinyes dolgokkal, mert szerintem ennél sokkal komolyabb és éretebb a kapcsolatunk. Te erről mit gondolsz?
2021. máj. 27. 20:35
 4/18 A kérdező kommentje:

Ahogy próbáltam vele megbeszélni valahogy olyanokrol probált győzködni hogy szerinte en nem törődöm vele többet igényelne, es ez is jellemző rá, hogy egy kész áldozatnak hozza ki magát.

És még nekem kéne elnézéseket kérni tőle a végén.

A fenti beszélgetés (3#)erre pont nagyon jo alapot is adna hogy sajnáltathassa magát, és megint oda lyukadunk ki, hogy nekem kéne pitiznem..

2021. máj. 27. 20:38
 5/18 A kérdező kommentje:

Azt mondaná, hogy ő nem akar lelépni szeret, en ertettem esetleg vmit félre, de nem tudja hogy esetleg en akarok e lelépni mert én viselkedem furán, és ezt szépen végiggönygölitené addig, hogy en vagyok mindenben a hibás, bennem nem.lehet bízni valojaban de benne igen, és ő meg szegény áldozatka aki csupa jo szándéku nyitott könyv.

:(

2021. máj. 27. 20:43
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezném, hogy miért gondolja magát áldozatnak?
2021. máj. 27. 20:47
 7/18 A kérdező kommentje:

Végülis ez is jo lenne most nekem. Én kepviselem őt most :)

Azt felelné, mert ő nyitott könyv, őszinték a szándékai, de én meg állandóan titkolózom, lehet szeretőm van, akkor menjek hozzá, biztos azzal beszéltem ejjel 11 kor, stb. Ő csak nem akar csalódni. (Azaz én a gonosz, ő a szent)

És igy kimondatlanul is állando bizonygatásokra, szerelemvallomasokra késztet, hogy én erősítsem őt, viszont forditva meg nagyon nem akarja adni.

Pl általában mondja hogy szeret, de ha én mondom elsőnek, elüti egy poénnal(pl hihetetlen lenne) és ehelyett szinte soha nem erősíti meg hogy én is téged.

Szoval tőlem várja, igényli, "kéri" az "ömlengést",rajongást irányába, fordítva pedig neki nehezére esik engem az érzelmeiről biztosítani. Legfőképp olyan esetekben biztosít, ha én konkrétan rákérdezek már, azaz már bizonytalanná tett magában.

Pl támad vádol en bizonygatom hogy de hiszen téged szeretlek nem kellene más, erre csend vagy aham, es ott "állok pőrén"a kiadott szerelmi vallomásommal es caend? Igy már visszakerdezek hogy de te nem?? Erre regalja hogy de igen nagyon is.

Es ebből is tisztán kivehető hogy en vagyok "pitizésre" kesztetve már megint!

2021. máj. 27. 21:03
 8/18 A kérdező kommentje:
Állando picsogással állando kiengesztelest vár, nem vállalja a felelosseget hogy márpedig de Ő bantott meg Engem es nem fordítva történt!!
2021. máj. 27. 21:04
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

"Azt felelné, mert ő nyitott könyv, őszinték a szándékai, de én meg állandóan titkolózom, lehet szeretőm van, akkor menjek hozzá, biztos azzal beszéltem ejjel 11 kor, stb. Ő csak nem akar csalódni. (Azaz én a gonosz, ő a szent)"

Én pedig azt felelném erre, hogy igen ez súlyos probléma szerintem is a kapcsolatunkban.

Megvárnám amíg rákérdez, hogy miért?

És akkor elmondanám, hogy addig amíg ő nem bízik eléggé magában ahhoz, hogy a kapcsolatunkhoz elég, nekem elég, addig nem leszünk igazán boldogok együtt. Ez a dolog mérgezi a kapcsolatunkat. Mert a féltékenység nem arról szól sosem, hogy ő nem bízik bennem, hanem, hogy saját magában.

És megkérdezném, miért érzi úgy, hogy neked folyton bizonyítanod kell felé? Ha jön a fenti süketeléssel, akkor megkérdezném, hogy ezt én értem, de ezek nem valós okok és nem ez a probléma gyökere. Ő vajon tudja-e tisztában van vele mi a probléma gyökere? Gondolkdott már rajta?

Semmiképp nem bizonygatnám a "szerelmemet" neki, csak annyit ami szívből jött.

És ez sajnos ez hosszabb meccs lesz. Nem fog egyik napról a másikra változni, meg kell neki mutatni, meg kell vele értetni, hogy létezik másik út is mint amit ő ismer.

2021. máj. 27. 21:13
 10/18 A kérdező kommentje:

De millio mindent fel tudna hozni ellenem.(a süketeléseit) es ezt nevezi a probléma gyökerének.

Nem egyszer mondta mar hogy ő maximálisan bízik magában le tudná élni egy nővel az életét, hanem bennem nem bízik.

Es hogy ő elégnek érzi e magát, itt lehet jönne az anyagi miegyéb hatterével hogy igen rá lehetne alapozni, szexben figyel rám, stb

Folyamat szentnek hozza ki magát. És áldozatnak. De a haveri kapcsolataiban is ahogy roluk beszél. Mindig őt verték át, a masik mindig a főgonosz, ő meg maga az ártatlanság.

2021. máj. 27. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!