Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rosszul esett vmi, vagy megsértett a párom, és ezt jelzem akkor miért neki áll feljebb és várja hogy én "pitizzem", én keressem őt, más esetben meg áldozatnak állítva be magát?
Piti dolgon vesztünk össze.
Féltékennyé akart tenni de elég bunkóra sikerült és így hirtelem felindulásomban azonnal vissza is adtam neki.
Amin berágott.
Aztan rá is kérdeztem hogy amúgy miert csinálta ezt velem. Nem adott választ.
És most ott tartunk, hogy még ő van megsértődve ffi létére..., nem keres nem hív, azt várja hogy majd én fogom(amugy alapvetően állansoan ír hív).
Majdnem írtam is neki hogy ne legyunk már gyerekesek valojában semmi baj nincs amugy is piti jelentéktelen dologbol lett ez az egész, csak épp észbe kaptam, hogy szerintem pont nem nekem kéne ráírni meg békülni, elvégre eleve ő sértett meg.
Sok hasonlo is van.
Komolyan mintha forditva lennének a szerepek es ő lenne a picsogós kislány.
És 35 éves és kinézetre is férfias felnőtt, sőt semmiféle bi hajlama sincs, imádja a nőket, és mégis egy hisztis p.csa.
És nem is érdekli hogy nekem fájdalmat okoz hogy úgy erzem nem számítok beszol betámad, aztán le is ejt.
Ebben az esetben ti várnátok esetleg napokat mire kegyeskedik írni vmit?
Vagy mit tegyek?
Vagy hogyan előzhetném ezeket meg hogy ne a dedóban legyünk eleve? Hogy provokál, aztán lecsapom a magas labdát, aztán hisztizik.
Amugy
Röviden tömören: felelősséget hárít maximálisan.
Ahogy most is.
Én nem kezdeményezek most békulést ez miatt. Mert nincs belátása.
"Szép"lesz a hétvége..legalább lesz idom takaritani meg miegyéb.
"Nem egyszer mondta mar hogy ő maximálisan bízik magában le tudná élni egy nővel az életét, hanem bennem nem bízik."
Ha viszont nem bízik benned, akkor miért van veled?
Nem hiányzik hogy ezzel is zsaroljon érzelmileg.
Hagyom duzzogni most. En nem tudom hogy tud ő így élni kapcsolatban.
Köszi a válaszokat.
Figyelj, volt ilyen kapcsolatom. Másfél év alatt totál kicsinált idegileg. Ne csináld... ez tipikus játszma. Ő mindig áldozat. Mindig ő a szegény, akit sajnálni kell. Ő nyitott könyv, ellenben veled, aki ugye... valószínűleg amúgy vaj van a füle mögött - amiket rádtesz, olyankor pont magáról beszél.
Ő szívesen életét adná érted, de te ugye olyan vagy... és te ettől sajnos nem győzöl még jobban teperni, hogy megfelelj. És pont ezért csinálja.
Az, hogy eltűnik, nem ír, nem hív, ennek az egésznek a legidegesítőbb része. "csenddel verés" Majd amikor kegyeskedik előkerülni - mintha mi sem történ volna, hogy hellóka mizu? te legyél elalélva hogy szóba áll veled.
És ez egy ilyen körforgás lesz. Te egyre jobban tepersz, ő mindig sajnáltatja magát, hogy bezzeg a lelkét kiteszi, de miattad nem tudtok haladni...
Nem tudsz ebből jól kijönni.
Ő úgy tud így élni kapcsolatban, hogy minden úgy van a játszmái miatt, ahogy neki jó. Ha nem, akkor megsértődik és máris rohansz jóvátenni.
Az én ilyen kapcsolatom 1,5 év múlva úgy ért véget, hogy szóltak ismerősök, látták őt társkeresőn. És tényleg. Kamu profilról ráírtam és valóban szeretett is volna udvarolni, hisz egyedülálló, évtizedek óta nem volt szerelmes és feleséget keres.
??
Mikor megkérdeztem, ha a kamu nőnél ezt, akkor nálam mit kerestél? Ő engem tesztelt, bízhat-e bennem, hogy továbblépjünk de láthatóan ugye nem, mert behúztam a társkeresőn pedig ő csak tesztelésképp regisztrált :)) ah:)))
Ne menj bele ezekbe a játszmákba!!
Hát keres hív..
Ja, hát a szex meg kell ugye..
Most aranyos, kedveskedik etc
Kiosztottam amugy hogy ahelyett hogy arra pazarolja az energiát hogy azt lesegeti mikor hol vagyok online, inkabb probalná megoldani az egyeb gondjainkat hogy ne kelljen hanygolnom hanem egyutt tudjunk elni meg stb. Vagy en egyedul oldjam meg? Stb.
A masik számonkéréséhez és provokálásához nem kell ész ugye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!