Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne legyek féltékeny? Egyik nap a barátom oldalán megláttam hogy egy lány posztjainál be van állítva hogy elsőnek adja ki neki a facebook.
Figyelt kérdés
Rákérdeztem és aztmondta hogy csak egy ismerőse, biztosan régről maradt beállítva ez az opció. A lány nagyon régi képeit lájkolta kb 2 éve, a lány barátnője is az ismerőse barátomnak. Láttam hogy a lány barátnője írt neki, elvileg csak érdeklődött hogy egy eseményen ahol ott voltunk nem találkozott e a lány ismerősével... nem ide valósiak. Rákérdeztem és aztmondta hogy nevetséges a féltékenykedésem és “csak” ismerősök.
1 éve vagyunk együtt lassan.
19/L
23/F
2019. aug. 29. 13:20
1/4 Hamvas rétihéja válasza:
És mit fog megoldani ez a lehet teljesen alaptalan féltékenykedésed? Esetleg majd eléred, hogy dobjon.
2/4 anonim válasza:
Szerintem ne parázzál az ilyen dolgokon,amik akkor történtek amikor még nem voltatok együtt.
Mindenkinek van múltja.
3/4 anonim válasza:
Miért baj az, ha más nőnemű egyeddel kommunikál? Ennyi szabadságot igazán adhatnál neki.
4/4 anonim válasza:
Szerintem azert baj mert a legtobb felrelepes kb igy kezdodik 😉🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!