Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőmet megfogják kúrni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmet megfogják kúrni az egyetemen?

Figyelt kérdés
Pesten az egyetemen tanul kollégista és nagyon aggódok hogy megkúrják mert én tudom milyen dolgok mennek az ilyen helyeken én is voltam egyetemista. Ti aggódnátok hasonló helyzetbe.
2021. szept. 18. 14:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Ha forróvérű akkor igen.Te is mindenkit megszexuáltál?
2021. szept. 18. 14:42
 2/16 anonim ***** válasza:
25%
Még az is lehet, hogy undorító színesek is. Meg a tanárai is.
2021. szept. 18. 14:42
 3/16 A kérdező kommentje:
Ja nekünk orgiák is voltak a koliba azért is tartok tőle láttam mit müvelnek ott csajok volt olyan hogy csávója hívta telefonált közbe őt meg dugták hátulról. Akkor vicces volt de félek hogy most én leszek az lúzer csávó aki telefonál. Főleg ha beisznak egy kicsit még durvább dolgokra is képesek
2021. szept. 18. 14:49
 4/16 anonim ***** válasza:
92%

Hogy lehet olyan taplónak barátnője, akit a "kúrás" szót használja, ezt soha nem fogom megérteni.

Ha a barátnődet "megkúrják", az nemi erőszak. Ha ő is akarja, akkor szexelt mással. Neked kell ismerned, hogy tudd, megbízható-e.

2021. szept. 18. 14:54
 5/16 anonim ***** válasza:
82%

#4 sehogy. Ez csak egy gyökér kamus szokás szerint.

De hogy válaszoljak a kérdésre, ha valami oknál fogva elveszteném a józan eszem és egy ilyennek lennék a barátnője, engem biztos hogy megkúrhatna más, mondjuk egy normális pasi.

2021. szept. 18. 14:58
 6/16 anonim ***** válasza:
13%

Attól függ, milyen koli, melyik egyetem..

Szakkoliba próbáljon bejutni, ott mindenki normális, illetve ahol több a nő a szakon, mint a férfi, ott kevésbé problémásak.

2021. szept. 18. 15:12
 7/16 anonim ***** válasza:
83%

Aha, mintha egy akaratnélküli tárgy lenne, igaz 6-oska. Ahol problémásak a pasik ott megkúrják majd, ahol nem, ott nem valószínű.

Pfejj de ocsmányak vagytok a kérdezővel és a 2-essel együtt.

Szerencse hogy sose lesz nőtök.

2021. szept. 18. 15:15
 8/16 anonim ***** válasza:
96%

Attól függ, mennyire hűséges. Ha nagyon, akkor sehol senki, mert tud nemet mondani. Ha semennyire, akkor meg erényövet tehetsz rá, foghatod a kezét, akkor is talál rá módot. A kér véglet között meg bármi.

Tehát: mennyire hűséges? Megkap tőled mindent? Mármint a tiszteleten és a bizalmon kívül, mert azt nyilván nem.

Hoppá...

2021. szept. 18. 15:32
 9/16 anonim ***** válasza:
77%
Egy ilyen fszfej mellett tuti.
2021. szept. 18. 15:40
 10/16 anonim ***** válasza:
35%

6os vagyok, nő vagyok:D

Ki mondta, hogy csak egy emberen múlik? Ahol normálisak a férfiak, ott nem lesz kísértés, és ahol nincs kísértés, ott nincs szex. Nő, nem fog leteperni senkit magától. Szakkoliban másodlagos a szex, illetve azok járnak, akik jól tanulnak, azok meg ritkán vonzóak, és nagy részük nő:)

Ahol mindenki dug orrba szájba, és tele van férfiakkal, pláne ha helyesek is, nagyobb eséllyel lesz félrelépés, mint ahol nincs rá lehetőség, sem kísértés, sem beilleszkedni vágyás. Nagyon megkattan az ember, ha huzamosabb ideig más értékrendű közegben mozog, erről egy rakás tanulmány van, mint például az áramos, ahol megadták a halálos áramütést is sokan, bíztatásra. A közeg sokat számít.:)

De persze, az egybites agyaddal csak arra tudsz gondolni, hogy az emberi akarat mindent legyőz, ha valami félremegy, az pedig csak erőszak miatt lehet!

Számít milyen emberek veszik körül, mennyi ideig, hogyan viselkednek vele, mennyi lehetősége van, mennyi kísértése! Meg még pár dolog!

2021. szept. 18. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!