Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmet megfogják kúrni az egyetemen?
Hogy lehet olyan taplónak barátnője, akit a "kúrás" szót használja, ezt soha nem fogom megérteni.
Ha a barátnődet "megkúrják", az nemi erőszak. Ha ő is akarja, akkor szexelt mással. Neked kell ismerned, hogy tudd, megbízható-e.
#4 sehogy. Ez csak egy gyökér kamus szokás szerint.
De hogy válaszoljak a kérdésre, ha valami oknál fogva elveszteném a józan eszem és egy ilyennek lennék a barátnője, engem biztos hogy megkúrhatna más, mondjuk egy normális pasi.
Attól függ, milyen koli, melyik egyetem..
Szakkoliba próbáljon bejutni, ott mindenki normális, illetve ahol több a nő a szakon, mint a férfi, ott kevésbé problémásak.
Aha, mintha egy akaratnélküli tárgy lenne, igaz 6-oska. Ahol problémásak a pasik ott megkúrják majd, ahol nem, ott nem valószínű.
Pfejj de ocsmányak vagytok a kérdezővel és a 2-essel együtt.
Szerencse hogy sose lesz nőtök.
Attól függ, mennyire hűséges. Ha nagyon, akkor sehol senki, mert tud nemet mondani. Ha semennyire, akkor meg erényövet tehetsz rá, foghatod a kezét, akkor is talál rá módot. A kér véglet között meg bármi.
Tehát: mennyire hűséges? Megkap tőled mindent? Mármint a tiszteleten és a bizalmon kívül, mert azt nyilván nem.
Hoppá...
6os vagyok, nő vagyok:D
Ki mondta, hogy csak egy emberen múlik? Ahol normálisak a férfiak, ott nem lesz kísértés, és ahol nincs kísértés, ott nincs szex. Nő, nem fog leteperni senkit magától. Szakkoliban másodlagos a szex, illetve azok járnak, akik jól tanulnak, azok meg ritkán vonzóak, és nagy részük nő:)
Ahol mindenki dug orrba szájba, és tele van férfiakkal, pláne ha helyesek is, nagyobb eséllyel lesz félrelépés, mint ahol nincs rá lehetőség, sem kísértés, sem beilleszkedni vágyás. Nagyon megkattan az ember, ha huzamosabb ideig más értékrendű közegben mozog, erről egy rakás tanulmány van, mint például az áramos, ahol megadták a halálos áramütést is sokan, bíztatásra. A közeg sokat számít.:)
De persze, az egybites agyaddal csak arra tudsz gondolni, hogy az emberi akarat mindent legyőz, ha valami félremegy, az pedig csak erőszak miatt lehet!
Számít milyen emberek veszik körül, mennyi ideig, hogyan viselkednek vele, mennyi lehetősége van, mennyi kísértése! Meg még pár dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!