Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytam a barátnőmet,mert úgy éreztem,nem el élvezi velem a szexet.elegge extrém vagyok és szerintem neki sok voltam. Jól tettem?
Figyelt kérdés
Szeretem a szexet elég durván űzni és a barátnőm bár mindent megtett, úgy láttam rajta, hogy csak azért, mert a kedvemben akart járni. Az is hozzátartozik az igazsághoz,hogy nem vagyok egy odaadó típus az ágyban. Talán túl egoista vagyok ott. Barátnőm azt állította, elfogadott,akar engem,meg szeret, de én nem hittem el, szerintem nem volt neki jó velem és leléptem tőle.2021. júl. 28. 18:00
1/3 anonim válasza:
Jól tetted. Így hamarabb találhat a barátnőd egy normális palit.
2/3 anonim válasza:
"Az is hozzátartozik az igazsághoz,hogy nem vagyok egy odaadó típus az ágyban. Talán túl egoista vagyok ott."
Akkor jól járt a lány a szakítással, te meg ne problémázz rajta, majd találsz olyat, aki megvan minőségi szex nélkül, mert nem hiszi el, hogy megérdemel egy jobb pasit.
3/3 anonim válasza:
Teljesen korrekt voltál. Bár több ilyen férfi lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!