Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez igaz vagy csak kitaláció? A kapcsolatunk megromlott. Tudom,hogy a pasim szereti a perverz dolgokat, mindig extrém és nem megszokott volt a szexben. Szinte csak az anális közösülés érdekelte, emelett önző is volt nagyon a szexben és az ágyon kívül
is. Most pedig előállt azzal,H gangbanget szervezne,és én lennék a nő csak. Azt mondta, szexuálisan jobban vonzódna hozzám emiatt, és amúgy is ilyen. Ez most nem tudom, egy kamu,H szakitsak vele, v igaz. Láttam hasonló kérdést,de azt a sztorit nem én írtam ki, úgyhogy kerek mindenkit,aki trollnak néz, az ne írjon, mert ennek a kérdésnek semmi köze az előtte lévőkhoz.
Szóval így akar lekoptatni, vagy igaz ? Állandóan ezen pörög egyébként. Egész éjszaka erről beszélt. Lehet ez kitaláció és csak megjátssza,elszineszkedi,vagy teljesen komolyan gondolja?
Ha sokat beszél erről és feltűnően lelkes, akkor jó eséllyel igaz.
Amúgyis ez elég hülye módja lenne a szakításnak, nem gondolod? 😃
Ha érdekel téged is, akkor hajrá, ha nem, akkor nem.
Nem mindegy? Egyik helyzet rosszabb, mint a másik.
Rúgd ki, eddig is rossz volt a kapcsolatotok, rég meg kellett volna tenned.
2-es: hülye módja lenne? Ki tudja, lehet el akar ijeszteni. Lelkes, hat szex közben kérdezte,H amit vele csinálok,más pasival is meg tudnám?
Csak azért fura, mert eddig ezt soha nem emlegette.
Mondtam, egyszer? Azt kérdezte, többről nem lehet szó? Szóval, nem is lenne eleg neki egy. Ez most komoly lenne?
Szerinted mi a jobb?
a.) Ha valaki felhozza a gangbanget csak azért, hogy téged megijesszen, ahelyett, hogy normálisan kommunikálná az esetleges problémáit?
b.) Ha valaki belekényszerít egy olyan helyzetbe, amit nem akarsz
Szerintem közel egyformán szörnyű mindkettő.
Te ugyanaz vagy, aki azt a kérdést feltetted.
Legalább a stíluson változtattál volna...
Extrém, perverz, önző jelzőket sorolod te magad.
Mi a kérdés?
Meddig akarsz még megalázkodni, nem élvezni, és csak egy "külső" szereplője lenni a szexnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!