Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavaró egy extrém túlsúlyos nőnek,ha a partnere fele akkora,mint ő?
Figyelt kérdés
Zavarja,ha megfordulnak utánuk,esetleg megjegyzéseket tesznek rájuk?
Más problémát jelent-e az óriási súlykülönbség?
2021. ápr. 13. 07:42
1/14 anonim válasza:
Mekkora a nő? Magasság, súly alkat?
2/14 anonim válasza:
Nyilván lesz, akit zavar, lesz, akit nem.
3/14 A kérdező kommentje:
180 kg-os nő,85 kg-os férfival.
2021. ápr. 13. 07:58
4/14 anonim válasza:
Szerintem, zavarja a nőt akárhogy leplezi is.
5/14 anonim válasza:
Engem zavart, pedig "csak" 110 kiló voltam. Nem éreztette, mégis féltem, hogy szégyell a haverjai előtt.
6/14 A kérdező kommentje:
És szégyellt a haverjai előtt?
Amúgy nem értem miért kell szégyellni,ha valakinek kövér kedvese van?
2021. ápr. 13. 09:30
7/14 anonim válasza:
Nem szégyellt, vagyis hát, nem mondta és nem éreztette. Lehet, hogy csak én gondoltam úgy. Igazából az egyik haverja volt, aki lenézően méregetett amikor először találkoztunk, de nem szólt be, vagy ilyesmi.
8/14 anonim válasza:
Még annyi, hogy ciki lehet egy férfinak, ha a haverjainak mind csinos, vékony barátnőjük van, csak neki nem...
10/14 A kérdező kommentje:
Nekem a haverjaim megszokták,hogy mindig nagyon kövér partnereim voltak.
Engem nem zavart,mert én szépnek láttam a kedveseimet kövéren is.
Nekem meg a sovány nők nem tetszenek.
2021. ápr. 13. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!