Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnál úgy élni feleségeként,barátnőmet,hogy a párod többes szexet akar, de te nem egyezel bele,de a párod se tud lemondani róla, így megengeded neki,hogy mással legyen? A felállás az lett volna,hogy két férfival én(én, párom, plusz egy férfi).
Ha úgy érzed, Neked ez nem jó és nem szeretnéd, akkor közöld vele, de azért tedd hozzá, ha ezt akarja csinálni, akkor mással csinálja és többet nem kell hazajönnie.
Ha nem tudnál ránézni, akkor már a szex sem lenne többet olyan köztetek, mint volt. Sőt! Talán az egész kapcsolat sem. Szerintem, nem jó irányba haladna a kapcsolat, ha mégis megengednéd.
Igazad van, ez a kapcsolat nem működhet. Ha ő kiéli a vágyait másokkal, akkor te minek vagy? Főzni mosni, gyereket nevelni?
Nekem még hozzábújni, meg csókolni sem lenne gusztusom egy ilyen után.
6- elég rossz a megfogalmazás, én is 3x olvasom újra hogy ki kicsoda..
Amúgy nem igen láttam még olyat, hogy egy férfi másik férfit akarjon behozni 3.-nak, ez olyan fura.. :D Persze lehet bi.
Én mondjuk tuti nem tolerálnám, de ez én vagyok. Neked kell ismerned a határaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!