Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az komoly szerelmi kapcsolat ahol a masik inkabb inaktiválja a face oldalát minthogy kitegye hogy kapcsolatban van?
Csajozott a facen abbol balhe lett.
De letagadja.
Amikor áramlottak be a csajoktol az uzik is es nem mutatta meg(igy lett balhe csak annyit kaptam el hogy valami aminácska meg ilyenek irnak), gyorsan inaktivalt mindent.
Kibekultunk azt mondta en kellek es higyjem el h hű meg elvileg tartja is ehhez magát.
Igy addig nem is zavart ugyan mert lesz.rom a face-t, de ilyenek utan már megkertem arra hogy irja ki a kaocs státuszt akkor.
Es neeem tulmegyek valami határon, idegesitem ezzel, nem a kulvilag szamit, meg ilyen dumák.
Kerdezem mert talonban vannak meg sirnának egyesek ha uristen kitennéd a kapcs statuszt es még nem maradna véletlen "pótluk"vagy ilyesmi?
Persze a duma ő nem csajozik nincs talonban senki es csak beleunt a face-be.
Amig velem van ő inaktiv akar maradni
Most de mindezt felretéve. Létezik egyetlen egy johiszemu gondolat esetleg arrol hogy á biztos szeret ez nem fugg attol h kiteszi e a kapcsolati állapotát?
Vélemények?

Nekem is volt egy hasonló csajom. Folyamatosan az üzeneteim akarta nézegetni és mindent kipakolt volna. Sosem léptem félre, de egy idő után fogtam és lekódoltam a telefonom, hogy hagyjon már békén és bízzon meg bennem.
A fogalmazásod alapján elég hisztisnek tűnsz, de valószínűleg neki is van vaj a füle mögött. Tökéletesen összeilletek. <3

Csajozott a facen abbol balhe lett.
De letagadja.
Te meg együtt vagy vele ezután is. Meg is érdemled.
De azt mondja nem. Es en kellek.
Tenyleg?

Komolyan elképesztő, hogy ezt a felnőtt párkapcsolati kategóriába írtad. Vagy már 18?
1. A face-en csajozott, balhé lett, de vele maradtál.
2. Nem írja ki, hogy kapcsolatban van veled, emiatt szakítanál.
Nem érzed az ellentmondást?
A másik, hogy a felnőttek nem a közösségi oldalon feltüntetett dolgokból érzik, hogy a másik mennyire veszi őt komolyan vagy hogy szereti - e, hanem a való életből, a közösen megélt dolgokból. Legalább is egy bizonyos IQ felett mindenképp.
8 és ő a kontrollmanias. Itt en vagyok ellenorzes alatt. Ő meg ki tudja mit csinal.
9 o is ezt akarja beetetni. Hogy nem a kulvilag szamit. Ja de ugy fent volt addig csajozni. Akkor szamitott a kulvilag?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!