Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb ha többet nem mondom el a barátomnak a problémáimat?
Nem, ez nem megoldás!
Velem ugyanez történt. A kapcsolatunk elején elmondtam neki ha valami bántott, ezt-azt. Megértésre vágytam. Ezek között voltak apróságok is, de olyan, engem nagyon komolyan érintő dolog is mint egy testvérként szeretett barátnőm elvesztése. Soha semmi mást nem kaptam az érzéseim elbagatellizálásán és vállvonogatáson kívül.
Egy csomó ilyen reakció után ugyanahhoz folyamodtam amit te megoldásnak látsz a problémátokra. Annyit értem el vele, hogy magamban gyűlt, gyűlt minden és teljesen elmagányosodtam a kapcsolatunkban. Értelmetlenné vált az egész. Aztán elegem lett és kidobtam. Azóta is mérges vagyok magamra hogy egy ilyen érzelmi nulla mellett töltöttem hármat a legszebb éveimből.
Ha apróság se úgy kéne reagálni amivel megbánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!