Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jobb ha többet nem mondom el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb ha többet nem mondom el a barátomnak a problémáimat?

Figyelt kérdés
Elmondtam neki a munkahelyi problémámat, és azt mondta ne nyavajogjak emiatt. Amúgy nem szoktam neki panaszkodni egyáltalán, csak megszerettem volna vele beszélni a problémáimat, főleg ha már együtt vagyunk. Nekem rosszul esett az hogy azt mondta ne nyavajogjak.
2021. szept. 17. 19:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ez nem megoldás!

Velem ugyanez történt. A kapcsolatunk elején elmondtam neki ha valami bántott, ezt-azt. Megértésre vágytam. Ezek között voltak apróságok is, de olyan, engem nagyon komolyan érintő dolog is mint egy testvérként szeretett barátnőm elvesztése. Soha semmi mást nem kaptam az érzéseim elbagatellizálásán és vállvonogatáson kívül.

Egy csomó ilyen reakció után ugyanahhoz folyamodtam amit te megoldásnak látsz a problémátokra. Annyit értem el vele, hogy magamban gyűlt, gyűlt minden és teljesen elmagányosodtam a kapcsolatunkban. Értelmetlenné vált az egész. Aztán elegem lett és kidobtam. Azóta is mérges vagyok magamra hogy egy ilyen érzelmi nulla mellett töltöttem hármat a legszebb éveimből.

Ha apróság se úgy kéne reagálni amivel megbánt.

2021. szept. 18. 01:26
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát kinek nyavalyogjál, ha nem neki. Egyébként én sem kapok soha tanácsot, de meghallgat.
2021. szept. 18. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!