Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmondom a barátomnak a problémáimat, mindig úgy reagál, hogy nem is szeretem, mit akarok. Mit tegyek?
Az összes veszekedésünk (ami szinte naponta/hetente zajlik) azon alapszik, hogy hol ezzel szemez, hol azzal flörtöl, de ő mindent ártatlannak tart és nem változtat rajta, mert tulajdonképpen észre sem veszi magát.
amikor felsorakoztattam a példákat, hogy hogy leégetett itt is, ott is és hogy ezekből úgy érzem nem is én kellek neki, nem is szeret, cserébe mindig azt vágja a fejemhez, hogy én látok mindenben hátsó szándékot és én nem akarom őt, nem szeretem.
mondta, hogy egy-két kérdése lesz hozzám és a témát befejezte.
valószínűsítem, döntés elé állít akarom e őt, vagy nem.
Tehát ezzel kikerülne minden problémát ami engem érint, és ha igen a válaszom, járunk, mintha mi sem történt volna, ha nem, akkor meg szakítunk.
Olyan rossz, hogy a tükérképet csinál belőlem!!!
Az a bajom, hogy nem látom, hogy szeret, erre ugyanezt vágja ő a fejemhez!!!
Ha megalkuvok, átmegyek abba, hogy akarlak, meg szeretlek, akkor egy szavam sem lehet hogy ő szemez, meg flörtöl.
Hogy oldjam ezt meg???
küld el a retekbe :P nem mondom hogy feltétlenül probléma ha néha napján flörtölgetünk 1et de ne rendszeresen :P volt nekem olyan is hogy közöltem bnőmel hogy a legjobb barátnőjébe hogyhogy nem fülig bele estem XD [a poén hogy fél évre rá a bizonyos bnő közölte h ő is belém na lol] nem mondom hogy nem akadt ki :P de tisztába volt vele hogy úgyse lesz abból semmi több mint barátság :P bizalom powa :P
a te esetedbe a csávó 1 gyökér nehogy már ultimátumot szabjon azért mert ő flörtölget XD
úgy látom sajnos ő ilyen jellem, mert kapcsolatunk első napjától ilyen
valószínű ezért nem fog rajta változtatni
most megírtam neki, hogy szerintem "te nem is szerettél soha engem igazán" erre olyanokat írt, hogy neki "így a tökéletes, nincs semmi baj"!
tehát ami nekem probléma, az nem érdekli, neki meg jóhogy nem probléma a szemezgetések, hiszen neki jól esik.
neki az kell, hogy csukjam be a szemem meg a szám és tűrjek, és legyek kedves, bájos, aranyos, akkor semmi probléma....
ha visszavágok sajnos nem jó, mert ha én csinálom hatalmas balhék lesznek belőle!
köszi a válaszokat
a szakítás felé hajlok
csak olyan nehéz, mert olyankor olyan meggyőzően imád, hogy ne hagyjam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!