Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vagy mivel tudnék segíteni a barátomnak, ha munkahelyi problémái vannak?
Sziasztok!
A problémám az, hogy a páromnak gondjai vannak munkahelyen, ott akarja hagyni, és volna is hova mennie, de akkor két viszonylag rossz lehetőség közül kellene választania a kisebbik rosszat. Nem tudom, a részletek fontosak-e a kérdés szempontjából, ha igen, akkor leírom, de igazából most a fő kérdésem, hogy mivel tudnám támogatni, segíteni? Nagyon feszült és rosszkedvű mostanában emiatt, én pedig mindig meghallgatom, beszélgetek vele, és mondom neki, hogy bármi lesz én támogatom, de rossz érzés, mert nem tudok neki tanácsot adni, annyira nem vagyok magabiztos munka-ügyben, még csak az első mumkahelyemen vagyok, nincs tapasztalatom ilyen téren... Anélkül pedig gyakorlati segítséget nem tudok neki nyújtani, csak szeretgetni ha rossz kedve van.
Mit tudnék még tenni érte így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!