Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem összeszedtem valami gombás fertőzést. Ezt hogy mondjam a barátomnak?
Antibiotikumot szedtem, azt írják az hozzájárulhat. Voltunk termálfürdőben is. Most eléggé betegeskedtem a hetekben, legyengült az immunrendszerem.
Szóval először nem is értettem mi van, de azt hiszem beazonosítottam. Mondanom kéne neki? Gondolom igen. Főleg hogy így a szexuális életünk 0 lesz pár hétig. De nem fog megundorodni tőlem? :(
Ha ettol megundorofik, akkor bacca meg.
Ez sajnos a noi let velejaroja.
Hasznalj canesten combit, a kremmel kenje be o is magat, mert ujrafertozhet.
Gumival szexelhettek addig.
Jotanacs a jovore nezve: ha ilyen helyre mesz, hasznalj utana intimzuhanyt es intim mosakodot.
Most a fertozes alatt is nyugodtan, a kup behelyezese elott.
Mondd el neki igen, ez előfordul sajnos, normális ember nem fog ettől megundorodni. Ha meg igen, akkor tudod, hogy a pasid elég unintelligens, és nem kár érte :D
Egy hét alatt ki lehet ezt kezelni, nem kell izgulni.
Nőgyógyászhoz mindenképpen menj el, mert nem mindegy, hogy milyen gomba, nem feltétlen házi módszerrel kéne kezelni. Amikor nekem volt - szintén termálfürdőből kaphattam el - akkor 3 hétig kellett kezelnem magam, a párom is kapott gyógyszert! És nem lehettünk együtt természetesen, a visszafertőzés miatt.
Normális, felnőtt ember felfogja, hogy ez nem igénytelenség, vagy másik szexuális partnertől kapható el (persze attól is, de nem kizárólag), hanem az antibika, és a termál is nagyban hozzájárul.
ha megfázol, azt is eltitkolod előle? Most őszintén, az ember az élete során néha gombát elkap, első dolog, hogy a párodnak szólsz!
Vagy esetleg félredugtál és onnan kaptad el? Ez az egyetlen amit el tudok képzelni, hogy félsz elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!