Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segíthetnék a barátomnak?
Mostanság nagyon bele hajszolja magát a munkába.. Túlórázik állandóan. A családjában is sok a gond... Múlt héten voltunk nyaralni és még oda is hozta a laptopját és a munkáját...
Ő akar legjobb lenni a kollegai között, már alig alszik.. Nem tudom mit csináljak... Ha segíteni akarok van hogy elküld a fenébe
Az akarata ellenére senkit nem lehet megmenteni.
Én is temetkeztem munkába, velem leült beszélni az akkori párom, hogy ez nem lesz jó, magamnak és a kapcsolatnak is ártok. Én akartam változást, viszább is vettem, de ehhez nekem is be kellett látnom a problémát, és akarni, nem volt elég a lánynak
Ami még segített, hogy megegyeztünk, hogy melyikek a fontos munkák azokat egy darabig továbbra is toltam (jót is tett a karrieremnek), és mik azok, amiket elengedek.
Tehát nem hirtelen 180-nál beletapostam a fékbe, hanem szépen lekassítottam egy már vállalható szintre. Addig meg ő is türelmes volt, nem lehet hirtelen lerakni egyik napról a másikra mindent.
De mondom, ehhez első sorban nem neked, hanem neki kell megérteni, és akarni a változást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!