Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ugye nem normális?

Figyelt kérdés
Úgy érzem most telt be az a bizonyos pohár. A férjemről van szó. Kezdem ott hogy nem bír felkelni a saját ebresztőjére, és mindig rá nyom 5 perc szundikat.Alapbol rossz alvó vagyok, talán talán még az első után vissza tudok aludni, de nem 6x,de ezek után is nekem kell kelteni mert minden nap elaludna.Felkel, mindenhol felkapcsolja a villanyt, csörög, zörög, úgy mossa a fogát hogy a fogkefét hozzá ütögeti a mosdó kagylohoz,százszor elmondtam neki hogy készítse ki a másnapi ruháját, de nem,reggel képes feloltani a villanyt, és akkor keresgélni, még ha éppen alszok is.Nem elég hogy én felkelek, mostanában a gyerekek is felébrednek ezekre,bőven alhatnának még iskola előtt 1 órát, de nem. Én is dolgozom, ha 6 ra kell járnom úgy elmegyek itthonról hogy senki nem ébred fel. Ha ő szabin van, és iskola van, a gyerekek is elkészülnek úgy hogy nem keltik fel az apjukat. A héten ma vagyok itthon csak, de megint nem tudtam tőle aludni. Úgy érzem ki vagyok merülve, elegem van.Főleg belőle,hogy ennyire egy leszarom, önző, nem oda figyelő ember. Koszi ha elovastad, jó volt kiirni magamból az ideget.
2021. szept. 17. 06:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
86%
Egy önző, figyelmetlen paraszt a férjed. De ezt a szundiztatást sose értettem. Ha csörög az óra fel kell kellni és kész.
2021. szept. 17. 10:41
 12/14 anonim ***** válasza:
80%
Ez a viszonyrendszert mutatja kettotok kozott. O a kiralyfi, akinek mindent lehet, te pedig a szolga, aki nem zavarhatja meg az almat. Ha ugy erzed, hogy nyeregben erzi magat, akkor meg kene butykolni a hevedereket es egybol figyelmes lesz, mint a kisangyal.
2021. szept. 17. 11:00
 13/14 anonim ***** válasza:
86%

Olyan balhét csapnék, megemlegetné.

Ezt leszámítva normális?

2021. szept. 17. 11:54
 14/14 anonim ***** válasza:
83%
Ha ilyen bunko en is direkt zajonganek reggel.Szundi max hangeron,ajto csapkodas,villany le-fel ,zene,porszivo koran reggel stb… Talan igy rajonne mennyire idegesito ez..szerintem ez be fog valni. Ha szolni mer neked,hogy ez zavarja akkor mondd meg,hogy pontosan ugyanezt csinalja o is,ha neki lehet neked is.
2021. szept. 17. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!