Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én reagálom túl, vagy ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én reagálom túl, vagy ez tényleg nem normális ?

Figyelt kérdés

Nemrég összejöttem egy pasival. Az elején tisztázta, hogy kapcsolatot akar tölem. Bele mentem, de nem így képzeltem el. Egy héten 1-2x találkozunk, nekem ez kevés. Én szeretném, ha kicsit mélyebb lenne a kapcsolatunk, de neki minden megfelelö igy. Húsvét elötti nap összekaptunk, ezért ma nem is jött el hozzám. A barátaival elment szórakozni, és inni.....Azt állítja, hogy szeret. De úgy gondolom, ezek csak szavak, tettek nincsenek mögötte....ráadásul elég sokszor megbánt... olyasmivel, hogy azt mondja, vékony vagyok( amikor megismerkedtunk is ilyen voltam)

vagy hogy ne gondoljam már, hogy én vagyok a világ közepe, meg hogy van neki saját élete..

mit lehet kezdeni egy ilyen emberrel ?

2021. ápr. 5. 03:04
 1/9 anonim ***** válasza:
74%

Hagyd ott. Igazán nem szeret.

A másik : a következő pasidnál ne legyél tapadós.

2021. ápr. 5. 06:01
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem inkább tartós dugópajtit keresett.
2021. ápr. 5. 06:06
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Nem szeret. Ha szeretne akarna komlyabbat. Ezt nem nehéz összerakni..
2021. ápr. 5. 06:45
 4/9 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem ez nem egy harmonikus kapcsolat, mindkettőtöknek másra van szüksége, ráadásul barátod egy igazi bunkó.
2021. ápr. 5. 07:23
 5/9 anonim ***** válasza:
94%
Nem szeret, csak mondja.
2021. ápr. 5. 07:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Lefeküdtél-e már vele?
2021. ápr. 5. 07:39
 7/9 anonim ***** válasza:
78%
Nemrég jöttetek össze? Mit jelent a nemrég? Lehet, hogy kell idő, amig összeszoktok.
2021. ápr. 5. 08:19
 8/9 anonim ***** válasza:
94%
Mintha az egyik exemról írnál.. Szerintem ne vesztegesd az idődet vele. Én nagyon sérültem ebben a kapcsolatban. Nem is szeretett igazán, plusz Alapból is sokkal nagyobb távolságra volt szüksége, azt mondta, ő nem igazán társas lény (persze ez a haverjaira nem vonatkozott).
2021. ápr. 5. 09:38
 9/9 anonim ***** válasza:

Semmiképp ne pazarold rá az időd hisz ő se teszi..

Engedd szabadon. Szerintem nem nőtt még be a feje vagy a franc tudja.

Ha igazán szeret idővel felkeres( bár kétlem) na akkor kell neked ugyan ezt eljátszani és túlszárnyalnod felette, mutasd meg kit veszitett. Csak erősen csaje.

27/N

2021. ápr. 16. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!