Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem nem normális dolog?
Nem butaság: általában az a betegesen féltékenykedő, aki amúgy csal.
Hidd el, nem nyírná ki magát, ha szakítassz vele, de ha neked jó egy pitsa mellett, te tudod...
Azt gondolom, hogy gyerekes. Es ezert a felek nem érettek komoly kapcsolatra.
Ha ilyen piti dolgokon veszekednek az élet viharában egy nullák lennének.
A kaocsolat egy légvár csak.
Nem normális dolog.
Idegbeteg hisztigép.
Hosszú távra semmiképp se tervezz vele. Addig maradj vele, amíg a tőle kapott jó (=szex) ellensúlyozza emberi hiányosságait.
#4. Ez azért nem feltétlenül így van, hogy aki mondja, sose lesz az. Ez a konkrét csaj szerintem is csak érzelmileg zsarol, és nincs mögötte komoly szándék, de ettől még az általánosító mondat nem lesz igaz.
Az elsővel amúgy egyetértek, sokszor ez kivetítés.A saját hibáit vetíti rád, ezért már nem is gyanakszol, hogy esetleg ő az, aki csal.
Szerintem is az csinálja ezt akinek van titkolni valója, mármint a barátnődnek. Plusz ezenkívül írányítani is akar. Öcsémnek volt ilyen barátnője, olyan szinten akarta irányítani, hogy a saját öcsém velem sem találkozhatott mert azon is behisztizett.
Szerintem a barátnőd irányítani akar, és azt szeretné hogy papucs légy, tőle fügj stb. Nem normális az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!