Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez csak szerintem nem normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak szerintem nem normális dolog?

Figyelt kérdés
A barátnőm nagyon féltékeny típus, semmi oka nincs rá amúgy, de mégis. Bármikor odaadom neki a telefonom, mivel nincs titkolni valóm, viszont ha én kérem el akkor teljesen kiakad és jön a hiszti és nem adja oda, mert abba a személyes dolgai vannak, ez normális? Valamint, ha összeveszünk valamin, akkor állandóan azzal zsarol érzelmileg, hogy véget vet az életének. Szerintem ezzel már túlzásokba esik. Mit gondoltok erről a két dologról?
2021. aug. 17. 12:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%

FUSS, MENEKÜLJ! De komolyan, az ilyen nőt sürgősen tedd lapátra, míg tönkre nem tesz.

Én sorra ilyen nőket fogtam ki, aztán sajnos le is ragadtam egynél. Állandó ellenőrízgetés ("ki írt neked Facebookon?", "hívott valaki, míg a kutyát sétáltattad?", stb).

Hidd el, nem fogja kinyírni magát, ez csak üres fenyegetőzés, hogy mellette maradj. Ez a nő egy kapcsolatfüggő és valószínűleg nárcisztikus is. Hagyd ott és keress egy normálisat!

2021. aug. 17. 14:04
 12/15 anonim ***** válasza:
87%
Én vakarózni tudok az ilyen emberektől. Ha valaki öngyilkossággal zsarol, automatikusan előjön belőlem a gyökér és felajánlom neki, hogy fizetem a kötelet, annyira nem tud akkor már érdekelni.
2021. aug. 17. 14:12
 13/15 A kérdező kommentje:
jahh és az irányításba is van valami, állandóan kérdezi hol vagyok, merre vagyok, ki írt, nem találkozhatok a haverjaimmal meg stb... De engem nem tud irányítani, nem vagyok hülye...
2021. aug. 17. 16:19
 14/15 anonim ***** válasza:
#13 Ha nem tud irányítani, akkor miért vagy még vele?
2021. aug. 17. 21:23
 15/15 anonim ***** válasza:
#13 Ooooké, de egy kapcsolat célja, hogy boldog legyen benne az ember. A "nem tud irányítani" ide édeskevés.
2021. aug. 17. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!