Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem normális a barátom viselkedése?
Bocsi ha hülyeség a kérdésem, de azért kíváncsi vagyok véleményekre ezzel kapcsolatban.
Várom, hogy találkozzunk, de aztán szex után, mindig elalszik egy kicsit. ilyenkor azt mondja aludjak én is kicsit mellette. Átölel ilyenkor engem. De én nem aludtam, sőt mocorogtam is, miután mondja, hogy hogy felébresztetem őt, nem hagytam már egy kicsit aludni.
Az, h egy pasi szex utan elalszik, normalis.
Az meg a te hibád, hogy elmesélted, hogy az exeid semmit nem tettek érted, ezáltal te sajat magad áraztad le a pasi szemében és ezek utan joggal érezheti, hogy ha azok nem tettek semmit érted és mindent megkaptak, miert kene ő többet tegyen, mivel rosszabb mint a nyomi exeid?
Ez téged minősít, hogy az exeid kapcarongynak használtak és még el is dicsekszed, gondolod, hogy ezzel többre kapacitásod a masikat, pedig fenét! Ellenkezőleg....
önkritika, hallottál róla? Hogy lásd a magad kontribúcióját a dolgok alakulásában?
Persze te hibátlan vagy
Kicsit túlértékeli magát.
Szerintem az ex nem tabu, de nálunk nem is nagyon téma.
Részletekről sohasem beszéltünk, minek is?
Azt levettem a nélkül is, hogy velem volt az első, rendes orgazmusa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!