Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális a barátom viselkedés?
Számomra kiábrándító amiket csinál.
Reggel mikor felkel, az első, hogy bekapcsolja a tv-t, a kanapén eszik mert hogy neki onnan kényelmes a tv-t néznie. A kávét is ott issza meg. Tegnap már a műanyag leveses edényből és egy lábasból is ott evett. És a karfán hagyta őket. Szóltam neki, nem illik ilyet csinálni, ő meg vissza szólt, hogy nekem a bögrém van ott. De, a bögrénket mindig ott tartjuk, van alátét is hozzá. Haza jön, bekapcsolja a tv-t, nézi, közben a kanapén eszik. Egész nap a tv, meg a kajálás a kanapén.
A kapcsolatunk elején nem ilyen volt, sőt, azt mondta, sose nézett tv-t. Vagy alig. Most meg azt veszem észre, az fontosabb mint én. Ha elmegyünk valahova és megy a tv ott is bámulja, nem figyel másra.
Azt nem értem, miért gond, hogy a kanapén eszik és kávézik tévézés közben, én meg a gép előtt szoktam, miközben azon nézek valamit vagy olvasok.
Viszont ha olyan sokat tévézik és veled nem foglalkozik már annyit, azt talán meg kéne beszélni.
Persze, hogy normálisak. Szerencsére manapság már nem kötelező értelmetlen régi illemszabályok szerint élni, csinálhatja az ember úgy a dolgait, ahogyan kényelmesnek érzi és jó esetben nem szólnak be neki érte. Emiatt hisztizni kissé sárkányos viselkedés... De mondom, az jogos, ha az zavar, hogy veled nem foglalkozik.
Amúgy nálunk nincs kanapé, szóval mi a barátommal az ágyban is szoktunk kajálni és közben filmezünk :D Kulturáltan eszünk szóval nem lesz semmi olyan, szóval miért ne?
Apám is szokott ilyet csinálni, de ő mondjuk elpakol maga után és még el is mosogat.
Ha nem volt mindig ilyen, akkor a kapcsolat nincs rendben, ezt meg át kell beszélni. Ha nem tudjátok megoldani, akkor meg lehet, hogy inkább jobb lenne külön mennetek.
Első válaszoló vagyok.
Szerintem normális, ha előfordul, de a mosatlant ne hagyja ott, ezért jogos mondjuk amit írsz.Pakoljon el maga után.
Ha zavar, hogy pl. nem együtt esztek, asztalnál, kössetek kompromisszumot erről.
Ha meg elhanyagolva érzed magad, akkor add a tudtára, te se törődj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!