Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális a barátom viselkedés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális a barátom viselkedés?

Figyelt kérdés

Számomra kiábrándító amiket csinál.

Reggel mikor felkel, az első, hogy bekapcsolja a tv-t, a kanapén eszik mert hogy neki onnan kényelmes a tv-t néznie. A kávét is ott issza meg. Tegnap már a műanyag leveses edényből és egy lábasból is ott evett. És a karfán hagyta őket. Szóltam neki, nem illik ilyet csinálni, ő meg vissza szólt, hogy nekem a bögrém van ott. De, a bögrénket mindig ott tartjuk, van alátét is hozzá. Haza jön, bekapcsolja a tv-t, nézi, közben a kanapén eszik. Egész nap a tv, meg a kajálás a kanapén.

A kapcsolatunk elején nem ilyen volt, sőt, azt mondta, sose nézett tv-t. Vagy alig. Most meg azt veszem észre, az fontosabb mint én. Ha elmegyünk valahova és megy a tv ott is bámulja, nem figyel másra.

2016. jan. 14. 09:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Ha szóltam neki valamiért, azt ő még jobban csinálja."

Innentől ne gondold, hogy nincs semmi baja a kapcsolatnak. Pl. hiányzik a kölcsönös tisztelet. Mennyire érezheti férfinek magát, mert eléggé úgy viselkedik, mint egy gyerek. 0 proaktivitás, 0 empátia, 0 alkalmazkodás... 100% önzőség.

Együtt vagytok még? Ha igen, változott, vagy mi tart össze benneteket?

2017. aug. 25. 16:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Bocs, lemaradt: F/43
2017. aug. 25. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!