Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja hogy mindent megtesz?
Párom azt hiszi hogy mindent megtesz a fogyásért. Kb 1,5 évet kellett veszekedni vele,hogy csináljon vlmit vagy orvoshoz menjen legalább mert nem normális a hízása. Eleve nem értem hogy egy felnőtt nem látja érzi magán hogy baj van??-nem fontos a saját egészsége magának?- másnak kell veszekedesig eljutni?..
Elment nagy nehezen, betartja többé kevésbé amit mondtak neki. Vett még méregtelenítő teát meg karcsúsítós kezelésekre jár. De mozogni nem mozog semmit csak a heti 1 óra gerinc tornát amúgy meg napi 10orat ül.
Nem írtad,hogy mennyire túlsúlyos a barátnőd.Lehet,hogy ez genetika Nála, a szülei milyen alkatúak?
Attól,hogy erőteljesen fellépsz Vele szemben még nem biztos hogy hatásos lesz. Hívd mozogni, biztasd, dicsérd ha fogy valamennyit. Nem könnyű ezen változtatni.
Tévhit hogy a mozgástól lehet fogyni.
Az ètkezéstöl lehet. Minimàlis szènhidrát és fél èv alatt csodát tesz.
Senki sem hiszi el, aki CSAK fogyni akar, hogy az nem úgy megy, hogy nem eszek annyit és kész. Az ilyen embereknél úgyis előjön a jojó effektus. Barátnőm is éheztette magát fél évig, leadott 20 kilót, majd miután ezt abbahagyta 1 év alatt visszajött 15... 3 hónapja elkezdett edzeni, és a normál, egészséges étkezés is megvan, nasi lecsökkentése. Az alakján már egyértelműen látszik szép változás, a súlya lassabban csökken, de ez tartós lesz, ez tapasztalat.
A jojó effektus úgyis fellép, ha nem életmódot váltasz, csak diétázol mindig. Azzal csak azt éred el, hogy folyamatos lemondásban élsz, tönkreteszed az emésztésed, a bőrödet, a hajadat és kimerül a szervezeted, legyengült leszel.
Mert amíg nem érzi magában az elhatározást, addig nem is fog semmit kezdeni magával. S betartani sem, ha nem akarja igazán.
Az érdekes az nálam, hogy én lefogytam sokat önszántamból mert engem zavart. Most visszaszedtem magam 55kg-ra kb... De alig eszek és a hasamon mégis ott marad az a kevés is. Én nagyon stresszes vagyok és szerintem ront a helyzeten, már hogy a hasi hízást ami nagyon zavar. Most nem diétázom, nem számolom a kalóriát, de nem eszek meg egy nap 2000ret így sem vagy attól többet nem. Néha beficcen persze valami nyalánkság, de nem annyi azért mint régen.
Férjemet azzal idegesítem, hogy nagy a hasam. Szerinte nem. Más szerint sem. De engem zavar. De hiába mozogtam, életmódot váltottam, az a lapos hasam sosem lett amit akartam. Annyira szénhidrát mentesen nem tudok lenni és rájöttem nem is akarok. Amikor szinte nulla cukrot ettem, csak ami a kajákban előfordult természetesen, ideges voltam egy idő után hogy nem lát a testem cukrot...
Nem egyszerű dolgok ezek. Fogyás után is nagyon kell figyelni az evésre, ha meg akarjuk tartani a súlyt és mozogni is kell. De én is el vagyok lustulva a mozgásban (is) most.
Istenem, hagyd már lógva szerencsètlen nőt. Eddig azèrt hisztiztèl, mert nem figyel az ètkezèsère. Mostmár igen, de neked az sem elèg, ba... tatod mèg a mozgással is. Csodálom, hogy nem kent mèg szájba... Engem már kihoztál volna a sodromból, pedig alapvetően bèkès termèszet vagyok.
Elmondanám, hogy főkènt az ètkezèsen múlik a dolog. Mozoghatna is, de ha már megfelelően ètkezik, elegendő lesz a fogyáshoz.
Èn boltban dolgozom, szóval nem ülő munka, napi 8-10 óra talpon, mozgásban vagyunk folyamatosan, pakolunk stb, ès a munkatársaim nagy rèsze mègis elhízott. Van aki nem is kicsit... Ès fiatalok. Na erről ennyit.
HAGYD MÁR AZT A SZEGÉNY NŐT MAGÁRA VÉGRE! Azért nem ment orvoshoz, mert ideje, energiája se volt, mert 2 MUNKAHELYEN DOLGOZIK, HIGY ELTARTSA A SEMMIREKELLŐ "PASIJÁT", akinek annyira nincs semmi dolga az életben, hogy folyamatosan, napi szinten gyártja a kérdéseket róla gyakorira, miközben a lágy részeit vakargatja.
Egyébként a kérdés jelentve, hogy gyanúsan nem először kérdezed ezt. Javaslom másoknak is, amikor meglátják a hasonló pocskondiázásait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!