Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női parfümöt éreztem a férjem mellkasán, ő mindent tagad. Mire gondoljak?
Figyelt kérdés
Azt mondta, fogalma sincs,mitől lehet olyan illata és nem csalna meg. Én már nem tudom, mit gondoljak.2016. júl. 28. 21:32
1/7 anonim válasza:
Erről az a szám jut eszembe, amiben Britney Spears arról énekel, hogy ő a szerető és pont így akarja tudatni a férfi tudta nélkül a másik nővel, hogy ő is van. Ki tudja? Lehet, hogy nincs senkije, de nem kizárható...
2/7 anonim válasza:
Hat en ma ferfi dezodorral fújtam be magam mert az enyem elfogyott 😃
23 L
3/7 anonim válasza:
Mire gondoljál? Ropi, sós mogyoró.
4/7 anonim válasza:
Ez meg nmhaban nem jelent semmit mert lehet h csak atolelte a kolleganjoet haversagbol, szoval ez barmi lehet. Lehet h a kozeleben valaki parfumot fujt es raszallt es persze lehet h a szereto tultolta az illatokat, lehet h jelzeskeppen.
Sztem fogadd el h nem tortent semmi de tartsd nyitva a szemed mostantol. Masodszorra mar nem lehet veletlen.
5/7 anonim válasza:
Nem hiszem h hazudott,de azért figyelj a jelekre. :)
6/7 anonim válasza:
A ruháján érezted, vagy a bőrén?
Meg biztos vagy-e a saját szaglásodban?
7/7 anonim válasza:
Én direkt néha próbaként befújom magam drogériába női illattal, persze kicsit,azért, hogy olyan ajándékot vegyek hölgy ismerősömnek,ami nekem is tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!