Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoljak róluk?
Páromnak van egy "barátnője" akivel napi szinten írogatnak egymásnak. Történt az a dolog, hogy ők összejöttek, pár hónapja. Kiderült. De mire kiderült, ott tartottak, hogy nem akarják egymást... nem szerelmesek már egymásba...
Viszont a beszélgetéseket fenn akarják tartani. Olyan szinten, hogy képesek érte hazudni is nekem.
Ha kérdezem a miért-et, hogy mért ragaszkodnak ehhez a beszélgetéshez, ha mindkettő váltig állítja, hogy nem érez a másik iránt semmit...
de kitérnek a válasz elől.
A csajjal persze csak írásban beszéltem...hisz látni se birom. De elfogadtam, hogy írogatnak. Viszont erre a csaj azt ígérte, hogy befejezik ezt is.
De nem így lett. Rákérdeztem. Újra megígérte, hogy nem így lesz, holott én nem kértem tőle most sem. Igazán tudni akarom, mért fontos ez Nekik.
De nem kapok a páromtól se választ....
most úgy érzem, hogy egy szavuk se igaz. Folytatják ők a beszélgetést, csak olyan formában, ahol nem tudnak lebukni(viber, telefonálás...mit tudom én) mert ugye csak a fb.-ot látom, mert párom be van lépve. Tegnap viszont letörölte a kettejük beszélgetését.
Ez nem hagy most nyugodni :O
bírálatot nem kérek a helyzetem miatt, de ha valaki ezt kívülállóként látja, mit gondol, mért teszik?
Köszönöm a válaszokat
idejük nincs találkozni. Vidéken dolgozik a párom, ahol összefutnak az a bolt, max. fél óra, csaj munka időben... a többi időben tudom kivel, merre van...(egyenlőre)
szóval jelenleg nem szex partner...
de akkor is kellene bizonyíték a rossz érzésemre...aztán persze "borítanám"' a bilit....
Tehát megcsalt lényegében és még ezek után is fenntartják a kapcsolatot mintha csak barátok lennének esetleg csak exek akik lehetnek jóban? Ez nem a kategória ami eltűrhető!
Ne haragudj de nagyon buta vagy ha ebben maradsz és asszisztálsz. Palira vesznek és ugyanúgy folytatják csak most már jól titkolva, ha csak barátok lennének és nem lenne olyan tartalmú a beszélgetés akkor megmutatná a párod, egyenes lenne! De nálam már az első mondat miatt is repülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!