Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bántalmazó kapcsolatban mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bántalmazó kapcsolatban mi volt nálatok az ami végleg betette a kaput?

Figyelt kérdés

Akár verbálisan vagy fizikailag bántalmazó kapcsolatban mikor jött el nálatok az a pont, amikor mertetek lépni és el tudtátok hagyni az illetőt?

Az én esetemben inkább a verbális bántalmazás jellemző, de egyszer volt példa fizikaira is. Eddig mindig tűrtem és megbocsájtottan, de érzem egyre inkább nem bírom. Ti hogy tudtátok ebből kilépni?

24N

2021. szept. 15. 20:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

1# engem is így erőszakolt meg.. 11# dettó megtette velem is.. de én ekkor még nem szakítottam, hatalmas hiba volt... már a legelső bántalmazásnál el kellett volna engednem, elpazaroltam rá 6 évet..

kérdező.. az legyen a szemed előtt hogy lesz jobb, és figyeld meg hogy tényleg lesz.

2021. szept. 15. 23:36
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy nem jó kérdés. "Végleg".

Az első, a legelső apró jelnél ki kell lépni, mert csak rosszabb lesz.

2021. szept. 15. 23:48
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
13# Az első a második és sokszor a századik apró jelet sem ismeri fel az áldozat és nem azért mert buta vagy naív... hanem, mert aki mérgező, bántalmazó környezetben nevelkedett annak ez a természetes. Arra lett egész gyermekkorában kondicionálva, hogy ez a normális. Egész gyerekkoromban azt hallgattam anyától, hogy hülye vagyok és nem értek semmihez.. később ugyanezt hallgattam a férjemtől. Szerinted feltűnt, hogy bántanak? Nem, hosszú évekig nem. A barátaim előbb vették észre mint én. Csak annyit érzékeltem, hogy boldogtalan vagyok és egyre depressziósabb és fogalmam sem volt, hogy miért.
2021. szept. 16. 07:22
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, lányok .. fiúk .... ezt még olvasni is borzasztó volt. Nekem nincs ilyen történetem hál istennek, csak annyit akarok nektek mondani, hogy remélem mindegyikőtök megtalálta azóta azt, aki tiszteli, szereti és megbecsüli. Nagyon bátrak vagytok, és jól döntöttetek! Hatalmas ölelés nektek!♥ 28/N
2021. szept. 16. 16:59
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
14. Igazad van, de hozzá tenném, hogy ezek a dolgok sokszor nem csak megtortennek egyik naprol a masikra. Egy folyamat, kisebb bantalmazasokkal kezdodik es durvul el.
2021. szept. 16. 18:29
 16/18 anonim ***** válasza:
9%
Jólvan, halistennek már biztos, hogy a kérdező csak provokál. Írt még gyorsan pár bicska nyitogato dolgot.
2021. szept. 16. 20:17
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

16

Kérlek, idézd, mi volt itt provokáló, bicskanyitogató.

2021. szept. 17. 02:01
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem ehhez a kérdéshez szántam a valaszt, elnézést.

A kérdező nem is írt többet szóval egyértelmű.

2021. szept. 17. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!