Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bántalmazó kapcsolatban mi volt nálatok az ami végleg betette a kaput?
Akár verbálisan vagy fizikailag bántalmazó kapcsolatban mikor jött el nálatok az a pont, amikor mertetek lépni és el tudtátok hagyni az illetőt?
Az én esetemben inkább a verbális bántalmazás jellemző, de egyszer volt példa fizikaira is. Eddig mindig tűrtem és megbocsájtottan, de érzem egyre inkább nem bírom. Ti hogy tudtátok ebből kilépni?
24N
1. Szabályosan hisztériázott, mert a megkérdezése nélkül abbahagytam a fogamzásgátlót, és nem voltam hajlandó más fajtákat próbálgatni. Minden voltam emiatt, éretlen h.ülye kis qrva, szemétláda, férfigyűlölő, kapcsolatra alkalmatlan, stb.
2. Akaratom ellenére szexelt velem, amikor beteg voltam. Nem lefogott és megerőszakolt, hanem addig könyörgött és nyúlkált a bugyimba még 100 nemleges válasz után is, hogy végül hagytam. Nem érdekelte, hogy a sírás határán vagyok, fáj, nem élvezem.
1#
Az elsőnél én ott is hagytalak volna. Egy gyerek életével önkényesen szórakozni az apa beavatása nélkül eléggé gyerekes hozzáállás.
Az volt az utolsó csepp, amikor a kapcsolatunk végefelé folyton azt vágta a fejemhez, hogy "mindent amit elértél az életben az nekem köszönheted, nélkülem sehol se lennél". Tudta nagyon jól, hogy sose voltam elégedett magammal, és ezzel tudott a legjobban megbántani.
24F
# 4
Soha nem szexeltem védekezés nélkül.
Azért hisztizett a nyomorult exem is, mert ez azt jelentette, hogy gumit kell húznia.
Persze, nyilván kölköt akartam 19 évesen.
Görög pasim volt, első félévben minden rendben volt azt hittem ő az igazi. Olyan szerelmes voltam, mint soha. Humoros, intelligens, jóképű, nem dohányzott, nem ivott hasonló érdeklődésű mint én. Terveztem, hogy kiköltözök hozzá.. elkezdett számonkérni egyik pillanatról a másikra, hogy miért 20:30-kor jelentkezem be online, mikor már rég otthon kellene lennem. Hogy biztos valami férfival beszéltem... eleinte mindent megmagyaráztam, hogy bent kellett még maradnom az üzletben, mert a zárás nem stimmelt a kasszában.. sehol semmi férfi, nyugtatgattam ..
Nem állt le összehozott mindenkivel aki hímnemű és nekem, miért van olyan sok férfi barátom stb. Kezdett az agyamra menni, mert már nem volt kedvem magyarázni a semmit. Ezután eljött hozzám két hétre, minden Happy .. hazautazott és a kamerába mutatja a haverjammal való beszélgetéseket meg az emailjeimet...
Annyira bekattant, hogy míg a konyhában főztem neki, addig rátett egy programot a gépemre és feltörte az összes jelszavam. Ott azt hittem meghalok. Kit engedtem az otthonomba.. nem állt le, természetesen szakítottam vele..telszámot, emailt, fbook minden elérhetőségem meg kellett változtatni mert napjában 120-200 hívásom volt és vagy 30-40 üzenet naponta, hogy bocsássak meg.
"Akaratom ellenére szexelt velem, amikor beteg voltam. Nem lefogott és megerőszakolt, hanem addig könyörgött és nyúlkált a bugyimba még 100 nemleges válasz után is, hogy végül hagytam. Nem érdekelte, hogy a sírás határán vagyok, fáj, nem élvezem."
Sajnos ez nekem is megvolt, exem számára nem létezett elfogadható indok, amiért nemet mondok. Úgyhogy nálam is ez az egyik. A másik, amikor megbuktam a forgalmi vizsgán (és ezzel kicsúsztam a 2 évből), neki pedig az volt az első szava, hogy biztosan direkt buktam meg, és hagyjam őt békén. Ja, direkt fizettem be több százezer Ft-ot a saját pénzemből... Ő semmiben sem támogatott, de ha tette volna, akkor sem illett volna ilyet a fejemhez vágni.
Az exem alkohol függő volt. Orvoshoz vittem, terápiára jártunk. Esperal beültetést kikaparta magából..újra elkezdett inni. Elegem lett a megmentő szerepből.
Úgy tudtam kilépni belőle, hogy az egyik pszichiáter megsajnált engem és azt mondta a párja véleményem szerint menthetetlen és nem csak egy egyszerű alkoholista, de nárcisztikus is. Soha nem fog megváltozni, viszont önnek még van lehetősége egy jobb életre. Terápiára kezdtem járni és pár hónap múlva elköltöztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!