Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok, ha arra mennétek haza, hogy a párotok részegen tántorog a lakásban?
Figyelt kérdés
2021. szept. 13. 02:15
1/9 anonim válasza:
Meglepődnék, mivel nincsen párom.
2/9 anonim válasza:
Adott szituációtól függ.
Mivel a párom nem iszik. Valószínű fektetném le kényszer altatásra mint a gyerekeket az óvodában ebéd után!
3/9 anonim válasza:
Megkérném, hogy menjen el. Ha nem megy, elmennék én máshova aludni.
4/9 Linsay lohan válasza:
Levetkoztetnem és ha úgy alakul nettan rendbe tennél ha baleset érte nadrágját és eltenem aludni volt rá pelda
5/9 anonim válasza:
Meglepő lenne, mert neha néha egy sört, ha iszik. Ha nem rendszeres, akkor alvás és ennyi.
6/9 anonim válasza:
Engem olyankor megölel és azt mondja hiányoztam. Én is ezt tenném.
7/9 anonim válasza:
Fognék egy vodkásüveget, és behoznám a lemaradásom.
8/9 anonim válasza:
Lefektetném, mellé készíteném a vödröt.
Szerencsére mikor részeg - kb évente 2-3x -, akkor azért össze nem fssa magát :D Ha megtörténne, akkor moshatna is józanodás mellett.
9/9 Linsay lohan válasza:
Nrkrm bolt hogy párom anyira berugot mire hazaertem hogy tantorogva fogadott bepisalva befosva
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!