Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért zavarja ha ő hagyta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja ha ő hagyta magát külsőleg?

Figyelt kérdés

Megkerdezte hogy miért írtam egy kép alá bókot, csak annyit hogy csinos.

Most mondjam azt hogy azért mert nem tettél semmit akkor mikor szóltam hogy kicsit figyelj magadra és a súlyodra?- csak hosszú tortúra, veszekedés -( hogy neked nem fontos át egészséged?) után kezdett mostanság figyelni magára és lépni az ügyben..kb 2év után

2021. szept. 12. 09:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
3%

Amúgy az a vicces, hogy ha egy férfi hízik el, akkor egy bunkó, dagadt,

undormány állat, aki annyit zabált, hogy nem véletlenül hízott meg 150 kgra.

Ha egy nő, akkor bizony nem szabad megjegyzést tenni rá, mert hát nem tudhatjuk az okát, biztosan beteg, nem tehet róla! Mert a nő magától nem tud meghízni ám, a nő annyira fegyelmezett.

Segítek, vannak igénytelen, dagadék férfiak és nők, akik a rengeteg zabálástól (plusz hízásra való hajlamtól) híztak el. Illetve ugyanúgy vannak férfiak és nők is, akiknek tényleg van valamilyen betegségek, de szerintem nem ez teszi ki a többséget, de tény, hogy vannak azért.

2021. szept. 12. 19:08
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem bejönnek a pocakos férfiak akiken van akár 10-20 kiló felesleg. Érdekes, hogy fordítva ez már probléma. Itt nem egy 150 kilós nőről beszélünk, ugye tudod?
2021. szept. 12. 19:12
 13/13 anonim ***** válasza:
91%

#11: A csaj beteg PCOS miatt hízott. Plusz reggeltől este 7-ig dolgozik, hogy ennek a díszpintynek ne kelljen.

Ettől függetlenül biztos, hogy bánatevő lett, mert ennyi gyűlöletet, ami árad felé, valahol le kell vezetni. Tehát az is biztos, hogy többet eszik.

Viszont mindentől függetlenül, ha a másik hízni kezd, szólsz, de tovább hízik, akkor vagy elfogadod így, vagy szakítasz. Az nem megoldás, ha még abba is beleköt, hogy fogyasztó kezelésre jár, de azért fogyjon. Nyuszika és a sapka esete.

Itt nem a súlya meg az alakja a probléma. Ha lefogyna és fitness modellre gyúrja magát, akkor is egész nap fröcsögni fog ez a nyomorult.

2021. szept. 12. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!