Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jobb nem kérdezősködni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb nem kérdezősködni a párunktól?

Figyelt kérdés
Ma este mellettem ült a párom az ágyon és ahogy odapillantottam mintha valakit letiltott volna facebokon azt láttam. Rákérdeztem h zaklatott az illető h letiltottad? Erre a kérdésemre iszonyú haragra gerjedt. - hogy neki miért kell magyarázkodni mit csinal. Amúgy nem is tiltott hanem törölt! Hányingert keltö természetem van! Utal mint a szart ilyenkor! A kapcsolatunk 99% a szar tegyem még azt az 1% ot is tönkre! Kiabált közbe és a földre köpött! Már kezdem azt hinni h velem van a baj.Tenyleg ekkora tragédia volt h ezt megkérdeztem? Más is igy reagálná le? Főleg egy hölggyel szembe ?
2021. szept. 11. 22:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%
Én nem maradnék ezek után mellette!
2021. szept. 12. 12:15
 12/14 anonim ***** válasza:
76%

Erősen eltúlzott reakció. Volt már korábban hasonló vagy féltékenységi jelenet? És miért mondta, hogy amúgy is sz@r a kapcsolatotok? Akkor minek vagytok még együtt?

Mindettől eltekintve, engem is bosszant, ha kérdezgetik, hogy mit csinálok a telefonomon, meg belenézegetnek, de azért nem reagálnék így, mert ez brutális.

2021. szept. 12. 12:57
 13/14 anonim válasza:
74%

Valószínűleg valami érzékeny téma, simán lehet hogy valami csaj, én offolnám az ilyet. El kell kezdeni gondolkoznod a váltáson, senki nem érdemel ilyen "férfit"..

+1 tanács: ha te is ilyen bunkó lennél vele és nem kérdeznél tőle semmit, a kérdéseire pedig nem válaszolnál akkor lehet hogy kicsit elgondolkozna.

2021. szept. 12. 13:28
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát alapvetően mindenki azt csinál a telefonjában (nálam tabu és nem azért, mert titkolózni akarok, hanem azért, mert hangfelvételt sem készítek arról, hogy kettesben kivel mit beszélek, akár az utcán is, ugyanez igaz az írásban való beszélgetésekre is, ne nézegesse senki), amit akar, de ez a reakció kritikán aluli. Hagyd ott a búsba.
2021. szept. 12. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!