Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jobb nem kérdezősködni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb nem kérdezősködni a párunktól?

Figyelt kérdés
Ma este mellettem ült a párom az ágyon és ahogy odapillantottam mintha valakit letiltott volna facebokon azt láttam. Rákérdeztem h zaklatott az illető h letiltottad? Erre a kérdésemre iszonyú haragra gerjedt. - hogy neki miért kell magyarázkodni mit csinal. Amúgy nem is tiltott hanem törölt! Hányingert keltö természetem van! Utal mint a szart ilyenkor! A kapcsolatunk 99% a szar tegyem még azt az 1% ot is tönkre! Kiabált közbe és a földre köpött! Már kezdem azt hinni h velem van a baj.Tenyleg ekkora tragédia volt h ezt megkérdeztem? Más is igy reagálná le? Főleg egy hölggyel szembe ?
2021. szept. 11. 22:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Jézusom Kérdező, kicsit sem vagy hibás. Menekülj abból a kapcsolatból, sokkal jobbat érdemelsz egy manipulatív, nárcisztikus p-csfejnél, aki valószínűleg meg is csal.
2021. szept. 11. 22:54
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Minek vagy vele ha 99% ban xar?
2021. szept. 11. 22:56
 3/14 anonim ***** válasza:
96%
Nem vagy hibás.
2021. szept. 11. 22:58
 4/14 anonim ***** válasza:
97%

Emlékeztet az én exemre.

Én annyit kérdeztem ki írt.

Válasz: Mi közöd hozzá?!

Ahogy az első mondja. Azonnal vess véget ennek. Tudom, nem könnyű ha szereted. Nekem 8 hónap volt mire rájöttem, hogy vége.

De hidd el. Inkább pár hét kesergés, mint több hónap szenvedés.

2021. szept. 11. 23:00
 5/14 anonim ***** válasza:
97%
Az egy idióta, agresszív barom. Az ilyen ideges, aki sumákol.
2021. szept. 11. 23:04
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora egy igénytelen szardarab lehet. A hálószobában a földre köp.

A többi sem semmi amiket leírtál. Szarni nem szarik az ágy mellé?

2021. szept. 11. 23:06
 7/14 anonim válasza:
100%
Fuuuuss, amíg és amilyen gyorsan lehet!
2021. szept. 11. 23:07
 8/14 anonim ***** válasza:
24%
Kamu vagy roma a párod.
2021. szept. 11. 23:13
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én azt kérdezem inkább, hogy egy nő miért viseli ezt el? Miért nem áll tovább???
2021. szept. 12. 00:15
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem kamu és még csak nem is cigány a párom. Egy amúgy dolgos férfiról van szó aki így reagált a kérdésemre. Nehéz tovább állni az a baj lelkileg. Teljesen magamra maradtam
2021. szept. 12. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!