Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan idióta dolog miatt parázok. (? )

Figyelt kérdés

Leírom miről van szó. Van egy olyan félelmem, hogy a srácok azért fognak elhajtani, mert tornacipőt viselek legtöbbször. Nem merem felvenni, nehogy ezen múljon egy leendő kapcsolatom, mivel nem igazán nőies.

Tudom, hogy ennek semmi értelme, mert úgysem azon múlik, hogy milyen cipő van rajtam, de egyszerűen nem tudom magam túltenni ezen a problémán. Ugye igazam van?

2010. aug. 31. 09:56
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Amúgy meg nem konkrétan pasizni szeretnék, csak félek, nem tudom miért, akkora baromság ez az egész.
2010. aug. 31. 10:11
 12/23 anonim ***** válasza:
Nyugodtan hordj torna cipőt. Ha látnád én milyen fiúsan öltözök. XD Még is van barátom.:D
2010. aug. 31. 10:12
 13/23 Fülünyúl ***** válasza:

A tornacipő valóban abszolute nem nőies darab, ez tény. Viszont az is tény, hogy nem ezen fog múlni, hogy találsz-e magadnak párt.

A tornacipő korszakot meg általában mindenki kinövi 17-18 éves korára, ahogy a farmer-póló szerelést is felváltják majd a nőiesebb ruhadarabok. De tényleg nem ezen múlik.

2010. aug. 31. 10:26
 14/23 anonim ***** válasza:

Sok.. Nagyon sok, sooot, rengeteg fiu inkabb a tornacipot kedveli egy lanyon. Sportos, kenyelmes viselet. Azt meg kevesen viselik el, hogy a baratnoje minden 5 lepesnel megalljon, hogy jaaaaj, mennyire faj a laba ebben a 10 cm-s magassarkuban. En is voltam mar igy, hogy azt gondoltam hogy a tornacipo *eeeh*, de tapasztaltam, hogy a legtobb korulottem levo fiu inkabb a tornacipos lanyokra bukik.

( pl. baratom UTALJA a magassarku cipoimet, igy ha vele vagyok mindig orul hogy az adidas-om van rajtam.)

2010. aug. 31. 10:32
 15/23 anonim ***** válasza:
Szerintem jól áll egy csajnak a tornacipő :D
2010. aug. 31. 11:05
 16/23 Fülünyúl ***** válasza:

10:32-esnek:

Azért a kijelentéseid erősen túlzóak, és nem helytállóak. Kérdezz meg 100 férfit, hogy tornacipő vagy tűsarkú tetszik nekik jobban egy nő lábán.

Van akinek bejön a tornacsuka, de nem mindenkinek, és nem a többségnek. A tornacipő amúgy a tini divat része, 18 év felett már elég ritka látvány.

A magas sarkú cipőben is meg lehet tanulni közlekedni, hogy ne fájjon a lábad, igaz sokan még járni sem tudnak benne, csak ilyen béna rugózó mozgással haladnak mókás látványt nyújtva. :) Én viselek lapos talpú és magas sarkú cipőket egyaránt, de egy lapos talpúban ugyanúgy meg tud fájdulni a lábam, mint magas sarokkal, nem látok különbséget. Abban viszont látok, hogy a férfiak szeme jobban gúvad egy szoknya-magassarkú kombinációra, mint egy tornacipő-farmergatyára.

2010. aug. 31. 12:18
 17/23 anonim ***** válasza:

A tűsarkú jobban tetszik, a maga helyén.

Amikor csak az utcán sétál valaki, azt semmi esetre sem tűsarkú cipőben tegye, az nem arra való.

Én sem fogok öltönyt és nyakkendőt hordani egy sétához soha, pedig olyanok is sokan vannak.

2010. aug. 31. 12:36
 18/23 anonim ***** válasza:

Hát elég idióta dolog! Kb 16-éves korig még elfogadom, ha valaki tornacipőbe jár! De hogy ez felett is? Könyörgöm gondolkodjatok már! Pár évvel ezelőtt, még hót ciki volt felvenni a tornacsukát, most meg pár sztár hordja, bemarketingelték és sokezer ft-ért megveszik azt, ami amúgy tök ronda, az előállítása meg szinte 0 költség! Nem bírom felfogni, ha egy szép lány ilyen cipőt vesz fel miért teszi! Bár én nagyon megnézem a lábakat, szép cipőket, nem mondom feltétlenül mindig magassarkúban, de ha nem abban, akkor is a tornacipőn kívül kismillió alternatíva van! (ugyanígy nem szeretem, ha bármilyen más, szakadt, vagy egyszerűen csak visszataszító cipőben van a lány)

Szóval nálam abszolút számít, rühellem ezt az egész tornacipő divatot, és nálam 99%-ban kiesik az ilyen csaj!

De elég csak megnézni a férfitársaim reakcióját, kinek fordulnak utánna, aki tornacipőbe meg gatyába van, vagy aki magassarkú-szoknya, esetleg szoknya helyett azt a feszülős, fényes fekete nadrágot (latex?)nemtom hogy hívják párosítást választja. 24F

2010. aug. 31. 13:07
 19/23 Fülünyúl ***** válasza:

13:07-esnek:

Vagy egy sima stretch anyagú nadrágra gondolsz (ez térdig feszülős, lábszáron bő), vagy a leggingsre (régi magyar nevén cicanadrág), ez bokáig ér és végig harisnyaként feszül a lábra, ha térd alá ér csak, akkor capri-nak hívják. Általában lycra (rugalmas szál) anyagból vannak, a rugalmasság mellett további előnyük, hogy az anyagnak van egy fényessége, fénytörése, így amellett, hogy a formákra feszül az anyag, a fénytörés még jobban kiemeli.

Ami teljesen matt, az valami pamut anyag, de az nem is feszül annyira, lévén a pamut nem rugalmas annyira mint ezek a műszálasok.

2010. aug. 31. 13:54
 20/23 anonim ***** válasza:
Fúúj, hát hamarabb veszek fel tornacipőt, mint ilyen gusztustalan latexgatyát, azis biztos.. gusztustalan
2010. aug. 31. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!