Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan idióta dolog miatt parázok. (? )

Figyelt kérdés

Leírom miről van szó. Van egy olyan félelmem, hogy a srácok azért fognak elhajtani, mert tornacipőt viselek legtöbbször. Nem merem felvenni, nehogy ezen múljon egy leendő kapcsolatom, mivel nem igazán nőies.

Tudom, hogy ennek semmi értelme, mert úgysem azon múlik, hogy milyen cipő van rajtam, de egyszerűen nem tudom magam túltenni ezen a problémán. Ugye igazam van?

2010. aug. 31. 09:56
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
NE VEGYÉL FEL TORNACIPŐT.
2010. aug. 31. 10:00
 2/23 Réti bubuzér ***** válasza:
15 éves kortól a házasságig a fiúkat KÚRVÁRA nem érdekli, hogy milyen a cipőd...
2010. aug. 31. 10:01
 3/23 anonim ***** válasza:
0%
milyen tornacipő ? az az átlag rendes vagy converse?
2010. aug. 31. 10:01
 4/23 anonim ***** válasza:
nem tom én birom ha egy csajon torna cipővan ( ha a conversről és társairól van szó) hétköznap ... de azért alkalomra felejtsd el! 16f
2010. aug. 31. 10:03
 5/23 anonim ***** válasza:

szerintem meg nem hülyeség, ha konkrétan pasizni akarsz simán hogy magassarkú.

lehet nem érdekel minket h milyen a cipö de egy magassarkú nem csak a cipöben más, az egész alakod szebb lesz töle, sokkal szexibb

17f

6/23 anonim ***** válasza:
Egyszer a férjem azt mondta nekem, hogy csak a búzák és a nők nézegetik, milyen cipő van másokon... Ne aggódj, max néhány lábfétisisztáról maradsz le :)
 7/23 anonim ***** válasza:

Hát ez milyen édes! :)

Lány, vagyok én is hordok tornacipőt és mégis van most 2-3 fiú, aki többet akarna. De ha ez jobban megnyugtat, akkor nézd meg azokat a lányokat, akik a barátjukkal mászkálnak - néhányon tuti látsz tornacipőt! :))

2010. aug. 31. 10:04
 8/23 anonim ***** válasza:

A tornacipő nem jó

Főleg annak, aki az agya helyett használja

2010. aug. 31. 10:05
 9/23 A kérdező kommentje:
konzervre gondoltam.
2010. aug. 31. 10:10
 10/23 anonim ***** válasza:

az nagyon aranyos szerintem egy lányon.. még sex közbe is maradhat :D ilyet hord tesóm is meg bnöm is .:D

16/f

2010. aug. 31. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!