Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így működnek a mai nők?

Figyelt kérdés

Tegnap egy céges rendezvényen a mosdó közelsége miatt akaratlanul is bele hallgattam két kolléganőm beszélgetésébe, ahol az volt a téma, hogy a csajszi el akarja hagyni a párját, mert a srác hétvégente nem akar menni sehová és otthon (idézem) "döglik". A hölgy kijelentette, hogy neki nem erre van szüksége, hogy hétvégén otthon pihenjenek, neki az az igénye, hogy kimozduljanak, csináljanak valamit, elmenjenek ide-oda.

Véleményem szerint ehhez nem kevés pénz kell, mivel én is párkapcsolatba élek, tudom, ha kiteszem a lábam itthonról az sosincs ingyen. Nem vagyok sóher típus, elég sokat költök a párkapcsolatom miatt (benzin, étterem, szórakozás, mozi stb.)

Viszont, ha a srác ha épp pihenni akar hétvégén vagy épp egy kis pénzt akar össze sprórolni így álmai megvalósítására akkor már ne is legyen párkapcsolata? Ilyen világot élünk, hogy ha van pénzed akkor lehet barátnőd, ha nincs akkor felejtsd el? És minél több pénzed van, annál szebb párod lesz? Tényleg pénz kell a szerelemhez? Pénzügyi világban dolgozom, tanulmányaimat is ott folytatom, ezért látom az anyagi vonzatát is ennek a dolognak és nagyon szomorú jövőt látok, amiatt, hogy már a szerelmet is meg kell fizetni...

U.i.:

Volt már nem egy, nem kettő párkapcsolatom, evidens, hogy a fiú fizet többet, viszont amikor barátnőm van, mindig úgy állok hozzá, hogy lehet ő lesz az igazi és mikor sajnos véget ér jövök rá, hogy elég sok pénzt és energiát pazaroltam bele, mondjuk ki utólag, a semmiért.

2021. szept. 11. 11:28
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
21%

Mászkáljon aki akar! Megyek eleget egész héten az országba. Örülök hogy otthon vagyok.

Szersncsére a párom sem pezseg.

2021. szept. 12. 00:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!