Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy nem működnek a párkapcsolataim és sok a veszekedés?
Ennek két fő oka lehet.
1) Benned van valamilyen tényező ami meggátolja a harmonikus kapcsolatok kialakítását. Van valami olyan viselkedésed, lehet túl makacs vagy, vagy durva, kompromisszumképtelen, a saját akaratod rányomnád a másikra stb. Vagy tudat alatt menekülsz az egésztől és szabotálod.
2) Vagy pedig mindig olyanokat választasz akivel nagyon nem illetek össze, ez is egy tudattalan séma. Valami olyan vonz, amivel egyébként pedig nem tudsz együttélni.
A bővebb okokról érdemes lenne felkeresni egy pszichológust vagy egy coachot mert nekik célzott technikáik vannak ezek feltárására és az okok mélyen gyökerezhetnek, órákat lehetne beszélgetni róluk és itt a gyakorin nem fogjuk néhány infomorzsa alapján kitalálni.
Azért írhatnál pár konkrét példát is pl az utolsó kapcsolatodból.
2.-nak.
Kócs? Cihológus? FÉRFI, az kell neki.
4.-re.
Mi van? Ez egy anoním oldal, senki nem tudja, hogy ki vagy. Írd le nyugodtan, ide.
Nekem írhatsz nyugodtan, érdekel.
2 voltam
Ha jól értelemezem,akkor te Nőként írtad ki a kérdést. Ha igen,akkor a válasz elég egyszerű, olyan férfiakat választasz, vonzol be, akik a külsődért szeretnek és nem a személyiségedért. Aki a szexre hajt az időlegesen elviseli a különböző értékrendek miatti konfliktusokat, veszekedéseket, majd amikor eltűnik az újdonság varázsa akkor tovább áll.
Lehet hogy nagyon extra személyiséggel bírsz és nem egy átlagos értékrenddel, amíg nem ismernek meg közelebbről addig nincsenek ezzel tisztában, "lakva ismeri meg az ember a partnerét".
A veszekedéséket ki kezdeményezi, mondhatni ki provokálja? Nekem is a húgom óriási szarkeverő, ha van olyan srác aki fél évet kibírt mellette az már mazochista volt, minden pasiját meg akarta fegyelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!